KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Het perfecte kopje Espresso in je eigen bedrukte kartonnen koffiebeker - Advertorial

kartonnen koffiebekersAls ondernemer denk je ongetwijfeld aan de inzet van promotiematerialen voor uw klanten. Brochures, flyers, pennen, vlaggen, etc. Ook weleens gedacht aan uw koffiebekers tijdens het zetten van een espresso? Gaat u vaak fysiek het gesprek aan met uw klanten onder het genot van een bakje koffie? Gun uw klanten niet alleen de lekkerste espresso, maar maak vooral zelf ook als ondernemer een smaakvolle indruk.

Laat uw koffiebekers bedrukken via Goedkopekoffiebekers.nl

Het is mogelijk om bij goedkopekoffiebekers.nl uw eigen koffiebeker met bedrijfslogo en tekst samen te stellen. De standaard bedrukte bekers zien er strak en elegant vormgegeven uit. Eerst zien waar goedkopekoffiebekers.nl in staat tot is? Geen probleem, goedkopekoffiebekers.nl kan kosteloos voor u een digitale proefdruk opmaken.

Levering bedrukte bekers

Al vanaf 1.000 stuks kunt u de bedrukte bekers bij goedkopekoffiebekers.nl aanschaffen. Grotere productie? Vanaf 50.000 stuks worden de bekers in het buitenland geproduceerd en u heeft de optie om deze kosteloos bij ons op te slaan om vervolgens in meerdere vrachten toegestuurd te krijgen. Ideaal wanneer u geen overvolle magazijnen wilt hebben.

Let op: kies wel voor het juiste formaat. Het ene formaat is geschikt voor espresso en het ander voor koffieautomaten. Niet geheel onbelangrijk bij het bestellen.

Altijd de goedkoopste en géén lekkende bekers

Goedkopekoffiebekers.nl produceert uw eigen kartonnen koffiebekers van de beste kwaliteit en met de beste service. Het heeft dan ook alle faciliteiten in eigen huis, van design tot productie en van opslag tot verzending. Goedkopekoffiebekers.nl garandeert de snelste levertijden, de beste kwaliteit en bovendien de laagste prijs. Geïnteresseerd? Start eens de wizard: koffiebekers laten bedrukken

Geïnteresseerd?

Start eens de wizard: koffiebekers laten bedrukken en start met ontwerpen!


Dit bericht delen:

KokenKoken