Blog

4 Leuke Valentijn Koffie Cadeautjes

Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag waarop het mogelijk is jouw (stille) geliefde te verrassen met een lief cadeau. Valentijn wordt extra bijzonder waardeer dit cadeau met aandacht is uitgezocht en afgestemd op de interesse van ontvanger.

Is jouw valentijn net als jij een ware koffieliefhebber? Dan zouden wij ter inspiratie alvast de vier koffiecadeautjes uit deze lijst als suggestie warm willen aanbevelen.


Blond Amsterdam Valentijn LOVE Minimokken (€ 15,94 per set)

Blond Amsterdam ValentijnBlond Amsterdam staat bekend om haar leuke, vrolijke, hippe servies.
Deze speciale Valentijn minimokken passen perfect bij dit imago en zijn het ideale koffie cadeau voor wie graag zijn of haar valentijn verrast met een persoonlijk cadeau.

Deze speciale Valentijn set bestaat uit 2 mokken welke ieder zijn voorzien van een eigen vrolijk en kleurrijk Valentijn design.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van bol.com

Brandzaak Valentijnscadeau (€ 24,45)

Brandzaak ValentijnscadeauSpeciaal voor Valentijn bedacht koffiebranderij Brandzaak een tijdelijke ‘’I love you’’ cadeau editie. Dit leuke en bijzonder koffie pakket bestaat uit:
– 250 gram zacht en zoete Brasil Yellow Bourbon
– 250 gram krachtig en kruidige Indonesia Sumatra koffie.

Valentijnsdag vraagt natuurlijk om ‘net een beetje meer’ waardoor dit speciale cadeau pakket is aangevuld met 70 gram Original Beans Femmes de Virunga 55% chocolade.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van bol.com

Barista & Co Koffiefilter (€ 34,80)

Barista-Co KoffiefilterSlow coffee was en is een trend in opkomst – En ook filterkoffie(machines) zijn hard bezig een comeback te maken.

Een leuk cadeau die past binnen deze trend is volgens deze drip filter van Barista & Co. Op de eerste plaats door zijn mooie moderne uitstraling, maar daarnaast zeker ook door zijn gebruiksgemak. Het Barista & Co Koffiefilter past op bijna ieder kopje.

Wil je het cadeau echter helemaal bijzonder maken? Dan raden wij aan om het cadeau uit te breiden met de twee bijpassende Barista & Co koffiebekers.

*Dit koffie cadeautje is verkrijgbaar in de webwinkel van Fonq

KitchenAid 5KCM0402EO (€ 109,00)

Kitchenaid 5kcm0402eoDirect toegegeven, de prijs van het KitchenAid persoonlijke koffiezetapparaat is even slikken. Toch weten wij zeker dat jouw koffie liefhebbende Valentijn zeer gelukkig zal worden van dit zeer bijzondere cadeau.

Het KitchenAid persoonlijke koffiezetapparaat zorgt ervoor dat jouw geliefde iedere dag kan beginnen met een kop goede, vers gemaakte koffie. De bijpassende en bijgeleverde reis koffiebeker maakt het daarnaast mogelijk de vers gezette koffie mee te nemen voor onderweg.

*Dit koffie cadeautje is verkrijgbaar in de webwinkel van BCC


Opmerking KoffieDuoWij waren blij verrast met de keuze mogelijkheden maar staan zeer open voor (nog meer) leuke Valentijn cadeau tips voor de koffie en espresso liefhebber.

Gerelateerde berichten

Blog

KoffieDuo bij EditieNL

Het RTL programma EditieNL heeft op 9 oktober aandacht besteed aan espresso capsules die geschikt zijn voor Nespresso machines. Totaal
Blog Koffie

Koffie een stuk duurder

Slecht nieuws voor de liefhebbers van koffie (dus voor ons allemaal). Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat consumenten binnenkort