Blog

Bedrukte koffiebeker » Je Espresso wordt nóg lekkerder – Gastblog

KoffieBeker

Een bedrukte koffiebeker maakt je Espresso nóg lekkerder

Elke koffieliefhebber weet dat écht genieten van espresso niet alleen te maken heeft met de kwaliteit van de koffiebonen. Het gaat om veel meer! Zo drink je de lekkerste espresso van versgemalen koffiebonen die je koel en droog hebt bewaard. Vervolgens drink je uit een voorverwarmd porseleinen kopje dat het aroma van je koffie bewaart. Heerlijk! Maar wat nou als je als ondernemer genoodzaakt bent om espresso te schenken in een kartonnen koffiebeker?


Een bedrukte koffiebeker maakt je Espresso nóg lekkerder

Elke koffieliefhebber weet dat écht genieten van espresso niet alleen te maken heeft met de kwaliteit van de koffiebonen. Het gaat om veel meer!

Zo drink je de lekkerste espresso van versgemalen koffiebonen die je koel en droog hebt bewaard. Vervolgens drink je uit een voorverwarmd porseleinen kopje dat het aroma van je koffie bewaart. Heerlijk! Maar wat nou als je als ondernemer genoodzaakt bent om espresso te schenken in een kartonnen koffiebeker?

Zijn er manieren waarop je kopje espresso tóch lekker is? Natuurlijk wel! Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een bedrukte koffiebeker gebruikt, zodat je in ieder geval het moment en de beleving opleukt!

Koffiebeker met eigen opdruk

Leuk feitje: als je iemand een beker warme koffie aanbiedt, dan word jij sneller als warm en sympathiek persoon bestempeld. Maak meteen gebruik van deze associatie! Zorg ervoor dat de espresso die je aanbiedt lekker is én schenk deze in een bedrukte koffiebeker met jouw logo, huisstijl of artwork. Je brengt op deze manier jouw boodschap onder de aandacht op een positief koffiemoment!

Is een bedrukte koffiebeker duur?

Het zal niemand verbazen dat je voorkeur uitgaat naar porselein of aardewerk wanneer je espresso drinkt. De realiteit is dat je niet altijd de mogelijkheid hebt om veel kopjes na gebruik af te wassen. Daarom kan een kartonnen beker de uitkomst zijn.

Kartonnen bekers zijn lichtgewicht, milieuvriendelijker dan plastic én makkelijk te bedrukken. Bovendien zijn kartonnen bekers zéér scherp geprijsd en zeker in vergelijking met plastic bekers niet duur. Kortom: kom je niet aan afwassen toe en wil je daarom bedrukte koffiebekers van karton? Om de prijs hoef je het niet te laten!

Gerelateerde berichten

Blog

KoffieDuo bij EditieNL

Het RTL programma EditieNL heeft op 9 oktober aandacht besteed aan espresso capsules die geschikt zijn voor Nespresso machines. Totaal
Blog Koffie

Koffie een stuk duurder

Slecht nieuws voor de liefhebbers van koffie (dus voor ons allemaal). Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat consumenten binnenkort