Blog

Persbericht: Café Royal voortaan van aluminium

Be Royal, drink Royal én duurzaam. Alle capsules van het Zwitserse koffiemerk Café Royal worden vervangen door aluminiumvarianten. Aluminium capsules zijn niet alleen duurzamer, ze zijn essentieel om de hoge kwaliteit van de koffie te beschermen en om de smaak van de koffie te verhogen. Om de smaak is het de Zwitserse koffiefabrikant vooral te doen.

Koffie is niet alleen maar een warme drank, maar een levensstijl. En daarbij hoort een hoge kwaliteit in een duurzame verpakking aldus Café Royal.


Smaakverbetering Café Royal

Met de lancering van de aluminium capsules zetten we de volgende stap in onze belofte aan consumenten om de perfecte koffie aan te bieden.

“Met de lancering van de aluminium capsules zetten we de volgende stap in onze belofte aan consumenten om de perfecte koffie aan te bieden. De nieuwe, duurzamere capsules voldoen aan een grote behoefte van onze consumenten om duurzamere producten te gebruiken.

Ze zijn dusdanig ontwikkeld dat we die belofte van een heerlijke smaak en waarde en daarmee een goede prijs-kwaliteitverhouding waarmaken – aldus Michael Sandmeier, hoofd van de businessunit van Café Royal.”

Alle capsules van aluminium

Cafe Royal Aluminium 2Koffie van Café Royal staat voor een ongebonden levensstijl: geniet van het leven en streef dromen na. En dit alles met de perfecte koffiesmaak op de tong.

De nieuwe aluminium cups zijn te verkrijgen voor de bekende “klassiekers” (Ristretto, Espresso Forte, Lungo, Lungo Classico en Lungo Forte en Decaffeinato) en ook een exclusieve selectie van gearomatiseerde koffiesoorten (vanille, caramel, hazelnoot of amandel), evenals de speciale edities (Ristretto Intenso, Doppio Espresso, Espresso Macchiato en La Laguna).

Capsules zijn 100% recyclebaar

Alle koffiebonen die worden gebruikt voor de koffiecapsules zijn van UTZ gecertificeerde plantages, garanderen duurzaamheid in productie en een attente omgang met mens en natuur. De nieuwe aluminium capsules zijn 100% recyclebaar.

De aluminium cups van Café Royal zijn geschikt voor alle Nespresso koffiemachines en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

Gerelateerde berichten

Blog

KoffieDuo bij EditieNL

Het RTL programma EditieNL heeft op 9 oktober aandacht besteed aan espresso capsules die geschikt zijn voor Nespresso machines. Totaal
Blog Koffie

Koffie een stuk duurder

Slecht nieuws voor de liefhebbers van koffie (dus voor ons allemaal). Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat consumenten binnenkort