Blog

Kleinste koffiezetapparaat: Nespresso Essenza Mini – Gastblog

Wat is het kleinste koffiezetapparaat op dit moment? Dat is iets wat je je af kunt vragen wanneer je een kleine keuken hebt en op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine.

In dit artikel vertellen we je wat de kleinste koffiemachine is. Daarnaast wil je misschien ook weten wat het kleinste koffiezetapparaat met bonen is. We zochten het voor je uit!


Kleinste Koffiezetapparaat

Wat is het kleinste koffiezetapparaat op dit moment? Dat is iets wat je je af kunt vragen wanneer je een kleine keuken hebt en op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine. In dit artikel vertellen we je wat de kleinste koffiemachine is. Daarnaast wil je misschien ook weten wat het kleinste koffiezetapparaat met bonen is. We zochten het voor je uit!

Kleinste koffiezetapparaat van 2019: Nespresso Essenza Mini

Het kleinste koffiezetapparaat van 2019 is de Krups Nespresso Essenza Mini. Met een hoogte van 20,4 cm, een diepte van 33 cm en een breedte van maar liefst 8,4 cm is dit het kleinste koffiezetapparaat.

Omschrijving:

Met de Nespresso Essenza mini zet je één kopje koffie tegelijk. Er kunnen tot wel 10 cups tegelijk in de afvalbak van de kleinste koffiemachine. Door het grote aanbod aan Nespresso cups, is er tegenwoordig voor iedere koffiefan wel een smaak die bij je past.

Het waterreservoir van deze koffiemachine is 0,6 liter, wat niet groot is. Toch is het voor dit formaat koffiezetapparaat een uitstekende hoeveelheid. Je zet tot 3 kopjes na elkaar, zonder dat je het waterreservoir hoeft bij te vullen.

Je past zelf de hoeveelheid water aan. Hoe meer water je gebruikt, hoe milder de koffie wordt. Na 9 minuten schakelt dit apparaat zichzelf uit. Binnen 25 seconden is de machine warm. Ideaal voor wanneer je haast hebt in de ochtend. Zorg er wel voor dat je de cups niet direct bij het restafval gooit!

Kleinste koffiezetapparaat met bonen: Philips Latte Go EP5335/10

Het kleinste koffiezetapparaat met bonen is de Philips Latte Go EP5335. Na het vergelijken van de meeste koffiemachines met bonen (er zijn er héél veel), bleek dit de kleinste koffiemachine met bonen.

  • Hoogte: 34 cm
  • Lengte: 22,1 cm
  • Diepte: 43 cm

Omschrijving

De Philips Latte Go EP5335/10 is de kleinste koffiemachine met bonen. Je kunt gebruik maken van een melkreservoir en verse bonen. Ideaal voor wanneer je een kleine keuken hebt en op zoek bent naar een lekkere bak koffie, zonder dat je keuken vol staat met een koffiemachine.

Dit koffiezetapparaat zet tot 2 kopjes tegelijk. Daarnaast heeft deze machine een instelbare watertemperatuur, koffiesterkte en koffievolume. Jouw bakje koffie is dus volledig aanpasbaar naar jouw wensen.

Door melk op te schuimen met een stoompijpje ben je een hoop tijd kwijt. Melk opschuimen via een melkreservoir is daarentegen een stuk makkelijker! Je zet met één druk op de knop een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Heb jij al een keuze kunnen maken uit één van deze kleinste koffiezetapparaten?

Veelgestelde vragen over het kleinste koffiezetapparaat

(Vraag) Is dit het kleinste koffiezetapparaat ter wereld?

(Antwoord) Nee, waarschijnlijk niet. Wel zijn dit de kleinste koffiemachines op dit moment beschikbaar in Nederland. Een stuk relevanter!

(Vraag) Hoe weet je zeker dat dit het kleinste koffiezetapparaat is?

(Antwoord)Door de allerkleinste koffiezetapparaten te vergelijken. Er is gekeken naar de afmetingen van de behuizing in zowel lengte, hoogte als diepte.

(Vraag) Is een kleine koffiemachine aan te raden?

(Antwoord) Ja, wanneer je met een klein gezin hebt of wanneer je een kleine keuken hebt is dit een ideale keuze. Voor de grotere gezinnen is een groter waterreservoir interessanter.

Gerelateerde berichten

Blog

KoffieDuo bij EditieNL

Het RTL programma EditieNL heeft op 9 oktober aandacht besteed aan espresso capsules die geschikt zijn voor Nespresso machines. Totaal
Blog Koffie

Koffie een stuk duurder

Slecht nieuws voor de liefhebbers van koffie (dus voor ons allemaal). Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat consumenten binnenkort