Blog Koffie Recepten

Recept: Vanilla Flash

Nu de zomer iets minder zomers begint te voelen is het lastig het zonnige gevoel nog even vast te houden. Dat dit toch mogelijk is (doormiddel van een bakje koffie) bewijst Senseo doormiddel van drie zonnige zomerse koffie recepten.

Met toestemming van Senseo delen wij graag één van deze recepten met de toepasselijke naam “Vanilla Flash”, een heerlijke koffie creatie die met behulp van de Senseo melkschuimer en één Senseo machine binnen een mum van tijd het zomerse gevoel weer doen herleven. 


Ingrediënten

  • 10 ml vanillesiroop
  • 40 ml warme melk
  • 30 ml stevig warm melkschuim
  • 1 theelepel bruine suiker
  • 30 ml SENSEO® Dark Roast koffie

Bereiding Vanilla Flash

Stap 1

Warm 40 ml melk op in de SENSEO® melkopschuimer. Haal daarvoor het spiraaltje van het deksel van de SENSEO® melkopschuimer.

Stap 2

Doe 10 ml vanillesiroop in een glas en voeg de opgewarmde melk toe. Schuim in de SENSEO® melkopschuimer 30 ml melk op tot schuim.

Stap 3

Voeg als laatste de SENSEO® koffie toe en bestrooi het geheel met een beetje bruine suiker.


Het resultaat

Na het volgen van deze drie korte stappen is het resultaat een warme zachte traktatie die niet alleen heerlijk is tijdens een warme zomerdag, maar ook tijdens de herfstachtige periode die ons te wachten staat.

Het recept en de afbeelding zijn afkomstig en eigendom van SENSEO®.


Gerelateerde berichten

Blog

KoffieDuo bij EditieNL

Het RTL programma EditieNL heeft op 9 oktober aandacht besteed aan espresso capsules die geschikt zijn voor Nespresso machines. Totaal
Blog Koffie

Koffie een stuk duurder

Slecht nieuws voor de liefhebbers van koffie (dus voor ons allemaal). Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat consumenten binnenkort