Blog Koffie

L’OR espresso capsules voortaan van aluminium

LOR Espresso Capsules Vervangen

Door alle “hier komt binnenkort een nieuw product” bordjes in de supermarkt waren wij even bang dat L’OR uit de schappen zou gaan verdwijnen. Maar gelukkig bleek de reden van al deze bordjes een stuk positiever te zijn. Vanaf vandaag zijn namelijk de nieuwe L’OR aluminium espresso capsules voor gebruik in Nespresso koffiemachines verkrijgbaar in de supermarkt.

Deze nieuwe capsules zorgen volgens JDE voor optimaal behoud van het aroma en een intense espresso met een mooie, rijke crèmelaag.


LOR Espresso Capsules Vervangen

Opmerking KoffieDuoZo zagen vorige week de AH L’OR schappen eruit in afwachting van het nieuws omtrent de nieuwe Capsules.

Met het assortiment aluminium espresso en lungo koffiecapsules zet L’OR een nieuwe gouden standaard in de supermarkt.

“In vergelijking met de bestaande plastic capsules bieden de aluminium capsules een intensere espressobeleving met beter behoud van het aroma en een rijkere crèmelaag. Wij zijn heel trots dat we topkwaliteit espresso nu bereikbaar maken voor iedereen, waarbij de lancering van de nieuwe L’OR capsules de eerste stap is. In juni zullen we ook de nieuwe aluminium capsules onder het merk Douwe Egberts introduceren.” – General Manager Jacobs Douwe Egberts Nederland

L’OR espresso capsules overal verkrijgbaar

Het uitgebreide L’OR assortiment bestaat uit 13 unieke smaken waardoor er voor iedere koffieliefhebber een passende smaak te vinden zou moeten zijn. Elke variant is gemaakt van speciaal geselecteerde L’OR koffiebonen van de hoogste kwaliteit en heeft zijn eigen verfijnde blend, intensiteit en smaak. Van een krachtige Ristretto tot een intense Supremo.

De nieuwe L’OR espresso capsules zijn zowel te koop in de supermarkt als binnenkort online via de nieuwe L’OR webshop (www.lorespresso.nl) en online supermarkten.

Gerelateerde berichten

Blog

KoffieDuo bij EditieNL

Het RTL programma EditieNL heeft op 9 oktober aandacht besteed aan espresso capsules die geschikt zijn voor Nespresso machines. Totaal
Blog Koffie

Koffie een stuk duurder

Slecht nieuws voor de liefhebbers van koffie (dus voor ons allemaal). Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat consumenten binnenkort