KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Dolce Gusto Piccolo

Dolce-Gusto-PiccoloWat is een Krups Dolce Gusto Piccolo

De Krups Dolce Gusto Piccolo is de kleinste en meest compacte Dolce Gusto “koffiemachine”.
Koffiemachine staat tussen haakjes, omdat de Piccolo in staat is om nog vele andere varianten warme en koude dranken te bereiden. Juist dit gegeven maakt de Dolce Gusto Piccolo anders dan zijn of haar concurrenten binnen de pad en capsule koffiemachines. Naast espresso en cappuccino is het onder andere mogelijk warme chocolade melk, ice tea en Chococino te bereiden.

> Lees alles over de Dolce Gusto Piccolo

Dolce Gusto Genio

dolce-gusto-genio-1506Wat is een Krups Dolce Gusto Genio

De Krups Dolce Gusto Genio is net als de Krups Dolce Gusto Piccolo een van de meest compacte Dolce Gusto machines die gebruik maakt van de Dolce Gusto capsules.
De Dolce Gusto Genio heeft echter een streepje voor op zijn eerder genoemde kleine broertje omdat de Genio wel beschikt over een automatisch stop systeem. Deze functie zorgt ervoor dat u niet langer bij uw automaat hoeft te blijven staan wanneer u drankje wordt bereid.

> Lees alles over de Dolce Gusto Genio

Dolce Gusto Melody 3

dolce-gusto-melody-3Wat is een Krups Dolce Gusto Melody 3

De Krups Dolce Gusto Melody 3 is een van de nieuwste modellen Dolce Gusto Capsule machines die voortgekomen is uit de samenwerking tussen Krups en Dolce Gusto.
In gebruik is het apparaat vergelijkbaar met zijn voorgangers – maar is daarnaast voorzien van een grotere watertank en een automatische waterdosering.

> Lees alles over de Dolce Gusto Melody 3

Krups Dolce Gusto Circolo

krups-dolce-gusto-circoloWat is een Krups Dolce Gusto Circolo

De Krups Dolce Gusto Circolo is wat ons betreft het espresso apparaat dat het merk Dolce Gusto op de kaart heeft weten te zetten. Espresso capsule machines waren niet meer nieuw tijdens de introductie van de Circolo koffiemachine, maar de Krups Dolce Gusto heeft absoluut een vernieuwende rol gespeeld.
Krups combineert met deze machine gemak met design en weet de Circolo ineens een nieuwe groep koffie/espresso liefhebbers te bereiken.

> Lees alles over de Krups Dolce Gusto...

Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop

Krups-Dolce-Gusto-Circolo-Flow-StopWat is een Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop

De Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop is de opvolger van de Dolce Gusto Circolo.
Gebaseerd op hetzelfde principe en voorzien van hetzelfde uiterlijk zouden deze twee espresso machines bijna inwisselbaar zijn – was het niet dat de Dolce Gusto Circolo Flow Stop voorzien is van een aantal nieuw functies zoals de automatische stop en de Instelbare koffievolume functie.

> Lees alles over de Krups Dolce Gusto...