KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Krups Dolce Gusto Circolo

Wat is een Krups Dolce Gusto Circolo

krups-dolce-gusto-circoloDe Krups Dolce Gusto Circolo is wat ons betreft het espresso apparaat dat het merk Dolce Gusto op de kaart heeft weten te zetten. 
Espresso capsule machines waren niet meer nieuw tijdens de introductie van de Circolo koffiemachine, maar de Krups Dolce Gusto heeft absoluut een vernieuwende rol gespeeld. 
Krups combineert met deze machine gemak met design en weet de Circolo ineens een nieuwe groep koffie/espresso liefhebbers te bereiken.

Uiterlijk en stijl van de Krups Dolce Gusto Circolo

Het uiterlijk en de stijl van de Krups Dolce Gusto Circolo is direct een van zijn belangrijkste kenmerken. Natuurlijk zal het ontwerp niet iedereen weten te behagen (en heeft de Circolo in de verte zelfs iets weg van een ipod dock) toch zal een grote groep design liefhebbers gecharmeerd zijn van de mooie ronde vormen en het futuristische ontwerp.

De ronde vormen gecombineerd met het strakke design wordt letterlijk belicht door een lampje achterin de machine. Een slimme functie die het bereiden van een drankje direct een extra speciaal gevoel geeft.

* Omdat het ontwerp visueel en uniek was (en is) is de Krups Circolo direct vanaf zijn introductie vaak gebruikt in televisie programma’s.

Hoe werkt de Krups Dolce Gusto Circolo

Het design van de Krups Dolce Gusto Circolo is vernieuwend, het gebruik van de machine is dat (positief of negatief gezien) niet.
De Dolce Gusto Circolo werkt op dezelfde manier als zijn voorgangers en is daardoor vertrouwd simpel.

U vult de watertank, plaats de Dolce Gusto capsule van uw keuze en (wanneer het apparaat is opgewarmd) drukt u op het knopje om het bereiden van de capsule van uw keuze te bereiden.
De Krups Dolce Gusto Circolo heeft een pompdruk van 15 bar wat ruim voldoende is voor het creëren van een heerlijke espresso of cappuccino.

Net als zijn broers en zussen is ook de Krups Dolce Gusto Circolo in staat om naast espresso, cappuccino of Latte Macchiato andere dranken zoals warme chocolade melk of een verfrissende Ice Tea te bereiden.

Voor wie is de Krups Dolce Gusto Circolo Ideaal

De Krups Dolce Gusto Circolo is met name bedoeld voor koffieliefhebbers die gecharmeerd zijn van het ontwerp van de Circolo.
Na een grondige vergelijking van alle Dolce Gusto machines kwamen wij tot de ontdekking dat dit met name zijn grote verkooppunt moet zijn – zijn goedkopere broers en zussen beschikken namelijk praktisch gezien over dezelfde eigenschappen en opties.

*Bent u geen liefhebber van het ontwerp van de Circolo of geeft het design voor u niet de doorslag om te kiezen voor een duurder apparaat? Dan is de Dolce Gusto Piccolo een vergelijkbaar maar opvallend goedkoper alternatief.