KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop

Wat is een Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop

Krups-Dolce-Gusto-Circolo-Flow-Stop
De Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop is de opvolger van de Dolce Gusto Circolo.

Gebaseerd op hetzelfde principe en voorzien van hetzelfde uiterlijk zouden deze twee espresso machines bijna inwisselbaar zijn – was het niet dat de Dolce Gusto Circolo Flow Stop voorzien is van een aantal nieuw functies zoals de automatische stop en de Instelbare koffievolume functie.

 

Uiterlijk en stijl van de Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop

Het uiterlijk en de stijl van de Krups Dolce Gusto Circolo flow stop is bijna identiek aan die van de Dolce Gusto Circolo met als uitzondering het vernieuwde sluitsysteem en de led verlichte water indicator welke laat zien hoeveel water het apparaat nog tot zijn beschikking heeft.
Het ronde balletje van de Dolce Gusto Circolo heeft plaats gemaakt voor de waterdoseringsknop waardoor de machine net een klein beetje anders oogt.

Ondanks het feit dat de veranderingen wat betreft uiterlijk niet wereldsgroot zijn is in het geval van dit espresso apparaat geen nadeel. Het uiterlijk en ontwerp van de Dolce Gusto Circolo was (en is) erg modern de kleine wijzigingen hebben dat in onze mening nog net een klein beetje meer tot uiting weten te brengen.

Hoe werkt de Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop

De Dolce Gusto Circolo werkt voor een groot deel hetzelfde als zijn voorgangers met uitzondering dat deze Dolce Gusto machine zelf stopt met het bereiden van uw gekozen drankje.

U vult de watertank, plaats de Dolce Gusto capsule van uw keuze en (wanneer het apparaat is opgewarmd) kiest u de hoeveelheid water die nodig is (en terug te vinden is op de capsule) waarna u op het knopje drukt om het drankje te bereiden.

Nieuw aan de Dolce Gusto Circolo Flow Stop is dat het apparaat u zelf laat beslissen hoeveel melk u wilt bereiden wanneer u gebruik maakt van een melk capsule. Ook het koffievolume is af te stellen doormiddel van een knop – en doordat iedere capsule een beschrijving bevat met de ideale hoeveelheid water – kan het bereiden van het perfecte drankje eigenlijk niet meer mis gaan.

Voor wie is de Krups Dolce Gusto Circolo Flow Stop Ideaal

De Dolce Gusto Circolo Flow Stop is ideaal wanneer u eigenlijk van plan was een Circolo aan te schaffen maar het prettig vindt iets meer invloed te hebben op de bereiding van uw drankje.
Daarnaast heeft de Dolce Gusto Circolo Flow Stop een energie besparende functie – wat handig is wanneer u bang bent dat u vergeet het apparaat uit te schakelen.

*Bent u van plan een Dolce Gusto apparaat aan te schaffen en bent u gecharmeerd van het design van de Dolce Gusto Circolo Flow Stop maar u denkt geen gebruik te zullen maken van de nieuwe functies?
Dan is de Dolce Gusto Circolo nog steeds verkrijgbaar en een goedkoper alternatief.