KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Dolce Gusto Melody 3

Wat is een Krups Dolce Gusto Melody 3

dolce-gusto-melody-3De Krups Dolce Gusto Melody 3 is een van de nieuwste modellen Dolce Gusto Capsule machines die voortgekomen is uit de samenwerking tussen Krups en Dolce Gusto. 

In gebruik is het apparaat vergelijkbaar met zijn voorgangers – maar is daarnaast voorzien van een grotere watertank en een automatische waterdosering.


Uiterlijk en stijl van de Krups Dolce Gusto Melody 3

Het ontwerp van de Krups Dolce Gusto Melody 3 laat zich in onze mening opzicht lastig omschrijven.
Aan de ene kant lijkt het ontwerp met name bedoeld als modern en futuristisch - aan de andere kant zou met een beetje fantasie ook een kunststof kip in uw gedachten kunnen opschieten.

Zoals met iedere espresso machine is smaak natuurlijk erg persoonlijk maar het ontwerp ziet er op zijn minst solide en duurzaam uit.

Hoe werkt de Krups Dolce Gusto Melody 3

Ongeacht welk drankje u wilt bereiden (Ook de Melody 3 is in staat om naast espresso bijvoorbeeld warme chocolademelk of ijsthee te bereiden) het apparaat werkt steeds op dezelfde eenvoudige wijze.

U hoeft alleen te zorgen dat u voldoende water heeft geplaatst in het waterreservoir en nadat u het apparaat heeft ingeschakeld de Dolce cup van uw keuze in het apparaat te plaatsen.
Met slechts een druk op de knop zal het apparaat vervolgens het drankje van uw keuze bereiden.

Dit gaat nu nog makkelijker dan bij de eerdere Krups modellen omdat de Krups Dolce Gusto Melody 3 automatisch stopt wanneer de juiste hoeveelheid water is bereikt.

Voor wie is de Krups Dolce Gusto Melody 3 Ideaal

De Dolce Gusto Melody 3 is gemaakt voor de koffieliefhebber die meer van zijn apparaat verwacht dan alleen het bereiden van espresso en cappuccino. De Melody 3 is een van de duurdere Dolce Gusto machines – wat verklaard wordt door de toevoeging van extra functies zoals bijv. het automatische water stop systeem.

Deze extra functies vinden wij echter ook terug bij de Dolce Gusto Genio die door zijn kleinere watertank weer net iets goedkoper geprijsd is.

* Wanneer u het geen probleem vindt om bij de machine te wachten dan is de Dolce Gusto Melody een goedkoper alternatief.
**Wanneer u geen grotere watertank nodig heeft dan is de Dolce Gusto Genio het goedkoopste alternatief.

 

Dolce Gusto Melody 3 Kopen - Vergelijk de prijzen