Dolce Gusto Dolce Gusto Machines

Krups Dolce Gusto Mini Me

De Krups Dolce Gusto Mini Me is een nieuwe en (zoals de naam al doet vermoeden) één van de kleinste en meest compacte Dolce Gusto machines. De Krups Dolce Gusto Mini Me doet ondanks zijn formaat in niets onder aan zijn broers en zusters. Dit komt doordat deze compacte machine in staat is om alle dolce Gusto capsules te bereiden. De Krups Dolce Gusto Mini Me maakt hierdoor in een mum van tijd een cappuccino, espresso of andere koffiespecialiteit.


Uiterlijk en stijl van Krups Dolce Gusto Mini Me

Het uiterlijk van de mini me doet ons erg sterk denken aan het ontwerp van de Dolce Gusto Genio.
Het ontwerp heeft echter wel een kleine make-over gehad, waardoor met name de nek van de machine een ander uiterlijk heeft gekregen.

Ook het water reservoir is veranderd in vergelijking met de Dolce Gusto Genio wat mede veroorzaakt wordt door zijn kleinere formaat)*.

Opmerking KoffieDuo

De Dolce Gusto Genio heeft een waterreservoir van 800 milliliter tegenover het 1000 milliliter reservoir van de Dolce Gusto Genio.

Hoe werkt de Krups Dolce Gusto Mini Me

Koffie varianten bereiden met de Krups Dolce Gusto Mini Me is net als wij gewend zijn bij Dolce Gusto Machines een fluitje van een cent.

Na het vullen van het waterreservoir hoeft alleen het apparaat te worden ingeschakeld. Nadat de machine op tempratuur is plaats je de Dolce Gusto capsule naar keuze. Vervolgens kun jij met de schuifknop het volume van het te gebruiken water instellen. De aanbevolen stand vindt je terug op de capsule maar is hierdoor naar smaak aan te passen.

Aan de achterkant bevind zich een hendel waarmee jij een keuze kunt maken of de drank warm of koud bereid zal worden, deze optie is aanwezig omdat Dolce Gusto ook een selectie koude dranken kan bereiden waaronder ice tea.

Opmerking KoffieDuo

Dolce Gusto maakt gebruik van melkcapsules voor het bereiden van melkschuim. Hierdoor ontbreekt bij Dolce Gusto machines standaard een aparte melkopschuimer.


Voor wie is de Dolce Gusto Mini Me ideaal

De Dolce Gusto Mini ME is uitgerust met een aantal functies die zijn grote broers ook tot hun beschikking hebben. Denk hierbij   bijvoorbeeld een de automatische stop die ervoor zorgt dat de machine stopt wanneer jouw drankje klaar is. Hierdoor is de Dolce Gusto Mini Me wat ons betreft een ideale keuze wanneer jij opzoek bent naar een Dolce Gusto machine.

Net als zijn formaat is ook de prijs van de Mini Me klein (in verhouding tot zijn concurrenten en andere Dolce Machines). Ondanks dat beschik het apparaat wel over alle gemakken en opties die normaal alleen terug te vinden zijn in de duurdere varianten.

Wie kan de Dolce Gusto Mini Me beter laten staan?

Drink jij snel meerdere bakjes koffie achter elkaar? Dan kun jij tegen een klein probleem aanlopen. Het waterreservoir is namelijk iets aan de krappe kant.


 

Gerelateerde berichten

Dolce Gusto Capsules
Dolce Gusto

Dolce Gusto capsules

strong>Een Dolce Gusto machine maakt doormiddel van capsules binnen een minuut talloze koffie en espresso specialiteiten. De keuze in cups
Dolce Gusto Dolce Gusto Machines

Dolce Gusto voor en nadelen

Een Dolce Gusto machine is al verkrijgbaar vanaf € 50,- waardoor Dolce Gusto op dit moment een van de goedkoopste