Dolce Gusto Dolce Gusto Machines

Dolce Gusto Oblo

De Krups Oblo Dolce Gusto is een nieuwe opvallende aanvulling op het bestaande assortiment Dolce Gusto Capsule machines. De Oblo valt direct op door zijn speelse moderne uiterlijk en door de niet al te hoge prijs die deze koffiemachine al bij zijn introductie mee kreeg.

Voor minder dan 90 euro haal jij met de Oblo Dolce een koffiemachine in huis die instaat is minimaal 30 verschillende soorten warme dranken te bereiden. Luxe opties ontbreken bij deze Dolce Gusto variant, maar hij levert niet in op het gebied van kwaliteit en gebruiksgemak.


Uiterlijk en stijl van de Oblo Dolce Gusto

Het uiterlijk van de Krups Oblo Dolce Gusto is totaal nieuw in vergelijking tot het bestaande Krups Dolce assortiment. De Ronde vormen die kenmerkend zijn bij de andere machines zijn bij de Oblo slechts terug te vinden in het achterpaneel.

De Oblo heeft een opvallende ovaalachtige vorm die hem een leuke speelse uitstraling geeft. De vorm heeft wellicht ook een nadeel, de keuze van deze vorm maakt dat de machine iets minder makkelijk is om in een hoek te plaatsen. Klein is deze machine echter nog wel, met zijn hoogte van net iets meer dan 30 cm valt hij nog ruimschoots in het compacte koffiemachine segment.

De Oblo Dolce Gusto is verkrijgbaar in minimaal drie verschillende kleuren:

Hoe werkt de Dolce Gusto Oblo

Ongeacht welk drankje jij wilt bereiden (De Oblo is in staat om naast espresso onder anderen ook warme chocolademelk of ijsthee te bereiden) het apparaat werkt steeds op dezelfde eenvoudige wijze. Je hoeft het waterreservoir deze machine alleen te voorzien van voldoende en een Dolce Gusto Capsule. Nadat jij het apparaat ingeschakeld hebt doet de Dolce Oblo de rest en bereid in enkele seconden de cup van jouw keuze.

Opmerking KoffieDuo

Bijkomstig voordeel van dit apparaat is dat hij zichzelf na vijf minuten zal uitschakelen. Hierdoor is de machine energie zuiniger in gebruik. Bijkomend voordeel is dat jij hierdoor ook nooit kunt vergeten het apparaat uit te zetten.


Voor wie is de Dolce Gusto Oblo ideaal

Doordat de Oblo Dolce uitsluitend geschikt is voor het bereiden van merkgebonden capsules is deze machine enkel geschikt voor de liefhebber van Dolce Gusto capsules.

Voor de liefhebbers van Dolce Gusto is deze machine een aantrekkelijke toevoeging op het bestaande segment. Door zijn opvallende uiterlijk, gunstige prijs en de automatische stop functie biedt de Oblo net iets meer luxe dan zijn goedkopere broertje de Krups Doce Gusto Piccilo.

Wie kan de Dolce Gusto Oblo beter laten staan?

Vind jij het geen probleem om even bij het apparaat te wachten? En verwacht jij geen gebruik te zullen maken van de waterdosering of energie besparende functie? Dan is de Krups Dolce Gusto Piccolo en zeer goed en gunstiger geprijsd alternatief.


 

Gerelateerde berichten

Dolce Gusto Capsules
Dolce Gusto

Dolce Gusto capsules

strong>Een Dolce Gusto machine maakt doormiddel van capsules binnen een minuut talloze koffie en espresso specialiteiten. De keuze in cups
Dolce Gusto Dolce Gusto Machines

Dolce Gusto voor en nadelen

Een Dolce Gusto machine is al verkrijgbaar vanaf € 50,- waardoor Dolce Gusto op dit moment een van de goedkoopste