KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Douwe Egberts Punten inleveren bij de Blokker

DE-BlokkerGoednieuws voor de Douwe Egberts koffie punten spaarders die (net als wij) niet dicht in de buurt wonen van een DE winkel, maar slecht nieuws voor de regelmatige bezoekers van een D.E. Café.

Douwe Egberts maakte onlangs bekend dat de D.E winkels en het D.E Café in de toekomst tot het verleden zullen behoren. Douwe Egberts wil zich puur gaan toeleggen op de productie van koffie en thee, en volgens het merk past een eigen winkelnetwerk daar niet bij.

De D.E punten blijven echter wel bestaan maar zal dit deel worden ondergebracht bij winkelketen Blokker.

D.E geschenkenassortiment bij de blokker

Medio 2015 zal het D.E geschenkenassortiment verkrijgbaar zijn bij circa 400 Blokker-winkels en kunnen ook daar de Douwe Egberts waardepunten verzilverd worden. Dit betekent dat het in de toekomst voor veel mensen makkelijker wordt om de D.E punten snel in te wisselen voor een leuk geschenk.

Blokker en Douwe Egberts zijn onlangs al kleinschalig gestart met een test in vier pilotwinkels van Blokker in Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven. In oktober volgen ook pilotwinkels in Alphen a/d Rijn en Nijmegen.

Een actueel overzicht is te vinden op www.de.nl/blokker. Blokker zal op termijn het grootste deel van de omzet van de huidige D.E Winkels overnemen

D.E punten sparen is een traditie

Het spaarprogramma van de thee- en koffieproducent bestaat al sinds 1924 en is het oudste, nog actieve spaarsysteem van Nederland. Bijna iedere D.E drinker heeft deze punten wel eens gespaard, of kent het "spaardoosje” met punten.

Wij moeten eerlijk bekennen dat wij deze traditie zelf nooit hebben overgenomen (ondanks alle pogingen van Oma om haar liefde van punten sparen over te brengen), maar zijn zelf wel groot fan van onder andere de D.E Latte glazen.

Aangezien wij niet direct in de buurt wonen van een D.E winkel kijken wij alvast uit naar het moment dat deze verkrijgbaar zijn in de Blokker, en is het moment om punten te gaan sparen misschien juist door deze verandering aangebroken.

blockheadericon Uiteraard zijn wij heel erg nieuwsgierig naar uw gedachtes over deze verandering in het spaar systeem en nodigen u daarom graag uit uw reactie met ons te delen.


Dit bericht delen:

Reacties   

0 #107 NVTMe v Antwerpen 11-01-2018 16:11
Net was ik nog vriendelijk maar na 12 keer knoeien wil ik weten waar ik mijn bonnen kan zoeken
Citeer
+1 #106 Mevrjennie ter Horst 28-09-2017 11:48
Nu de Blokker gaat sluiten, waar kan ik dan nu mijn DE punten inleveren?
Citeer
0 #105 Punten inleveren maxHendri 09-05-2017 19:18
Weet iemand tot hoeveel je max in mag leveren kwa punten krijg het nergens gevonden???
Citeer
+3 #104 koffieloes 08-04-2017 15:03
Mijn 81 jarige moeder heeft alles al wat ze wil van D.E maar had graag de punten ingeleverd voor pakken koffie.
helaas is dit niet meer mogelijk.Erg jammer van al dat gespaar. :sad:
Kopjes e.d heeft ze meer dan genoeg. :sigh:
Citeer
+2 #103 DE punten inleverenHenriek 31-03-2017 08:47
Beste DE redactie,

Ik ben zeer teleur gesteld,toen ik bij Blokker kwam om iets na jaren gespaard te hebben iets waarde vol of leuks te kunnen halen.Afgezaagde kopjes en theeglazen. Een koffiezet apparaat heb ik.Nu wat moet je nu ? Heel jammer. Ik overweeg om een ander merk te gaan kopen van koffie.
Citeer
+4 #102 Bonnen DEA.M. Hooijboer 27-03-2017 11:32
Blokker adverteert met korting op senseoapparaat metDE bonnen. Zonder bonnen is hij goedkoper her en der. Ik stop met bonnen, ga over op goedkopere koffie. Went ook wel weer. Drink al 43 jaar DE koffie. Zie geen folder met cadeauartikelen.waardeloos. Hele ochtend zitten knippen, tellen, bijelkaar binden.
Citeer
+8 #101 VerwarringJoke veneberg 19-03-2017 18:00
Is er nog een speciale folder waarin staat welke artikelen ik kan krijgen tegen inlevering van punten of kan ik gewoon bij de Blokker iets uitzoeken en dit op punten krijgen?
Vind de informatie hierover erg onduidelijk. Als DE het spaarsysteem wil ontmoedigen moeten ze gewoon stoppen met de punten op hun produkten.
Citeer
+3 #100 Spaarpunten DEMaria kunst 10-02-2017 18:15
Ik wil mijn punten gewoon in kunnen leveren voor koffiebonen en niet voor spullen dat moet toch niet zo moeilijk zijn om bij de blokker ook koffie te hebben.
Citeer
-5 #99 koffie punten van d/ec ten hove 09-02-2017 18:11
wie kan ons nog helpen aan koffie punten van d/e
Citeer
+1 #98 PlusjeGonnie 17-10-2016 14:41
Fokje zei:
Ik geef even een pluim aan D.E en Blokker. Ik heb net een nieuw koffiezetapparaat gehaald voor de punten....duzzzz gratis en de andere 5300 heb ik laten verzilveren bij Blokker.Mijn oude koffiezetapparaat was 25 tot 30 jaar oud ook van D.E .
Ik geef jullie alle twee een dikke pluim!!!
En de koffie vind nog altijd de lekkerste koffie!!
:cry: Ik wilde een plusje geven aan deze reactie, maar mijn vinger was blijkbaar te breed waardoor het nu ren minnetje is geworden :sad:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen