Douwe Egberts

Persbericht: Het eerste 2-in-1 SENSEO koffiezetapparaat

Elk moment van de dag verdient z’n eigen koffie, en iedereen heeft daarbij zijn persoonlijke voorkeur. De SENSEO® Switch van Philips maakt dat nu mogelijk. Met het eerste 2-in-1 SENSEO® koffiezetapparaat kunnen consumenten met een druk op de knop kiezen of ze een pot filterkoffie voor een groter gezelschap willen zetten of slechts één kopje voor zichzelf.

Dat kan met één van de vele koffiepads uit het uitgebreide assortiment kwaliteitskoffie van SENSEO®, de meest gedronken ‘single serve’ (éénkops) koffie in Nederland.


Een kopje Senseo of een hele kan

Een uitgebreid ontbijt met het gezin op zondagmorgen, vrienden op de koffie, een kopje na het werk om te ontspannen of een kopje tussendoor omdat het lekker is – met het nieuwe koffiezetapparaat van Philips hebben consumenten de vrijheid om te kiezen wat voor soort koffie ze willen en hoe ze die willen zetten, met keuze uit het assortiment van veertien unieke SENSEO® melanges dat in de supermarkt verkrijgbaar is. Maar of het nu een kopje of een kan is – de innovatieve DualBrew-technologie zorgt ervoor dat de koffie altijd perfect wordt gezet, met de juiste druk en de goede hoeveelheid water.

Zonder bijvullen tot wel zeven kopjes koffie zetten

Wanneer je ervoor kiest om een heerlijke kan filterkoffie te zetten, zorgt de SENSEO® Switch ervoor dat het water zodanig door het filter druppelt dat de aroma’s het best tot hun recht komen. De koffie krijgt die authentieke koffiesmaak en het aroma verspreid zich door het hele huis. Met het waterreservoir van één liter kan zonder bijvullen tot wel zeven kopjes koffie worden gezet, en de koffie blijft langer warm dankzij de roestvrijstalen thermoskan.

De koffie is binnen een minuut klaar

Maar ook wanneer je slechts één of twee kopjes koffie wilt zetten, biedt het assortiment SENSEO® pads een verbazingwekkend uitgebreide selectie koffiesmaken om te ontdekken. Na een simpele druk op de knop is de koffie binnen een minuut klaar, met die heerlijke crema‑laag die het bewijs is van de SENSEO® kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een klassieke koffie, een variant met vers opgeschuimde melk, of verrast wilt worden door een nieuwe smaak – het rijke aroma van vijftig gebrande en fijngemalen koffiebonen in iedere SENSEO® pad zorgt telkens weer voor een klein avontuur.

Lichtindicator geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken

De SENSEO® Switch is heel gemakkelijk te bedienen en maakt het mogelijk om op elk moment de geschikte koffie te zetten – of dat nu voor een gezelschap van familie of vrienden is of een kopje koffie voor jezelf uit je favoriete mok. Een lichtindicator geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken, en dankzij het verwijderbare lekbakje kun je je favoriete kopjes gebruiken. Het lekbakje is bovendien geschikt voor de afwasmachine. En nadat de koffie is gezet, schakelt het apparaat automatisch uit om energie te besparen.


Opmerking KoffieDuoDe SENSEO® Switch, verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood, is vanaf augustus 2016 verkrijgbaar in Nederland voor een consumentenadviesprijs van 109,99 euro.


 

Gerelateerde berichten

Douwe Egberts

L’OR Espresso capsules

Douwe Egberts staat al jaren bekend om zijn heerlijke filter en Senseo koffie. Na het succes van de Senseo Pads
Douwe Egberts

L’or Espresso: Nieuwe (N)Espresso capsules

Nadat Nespresso onlangs haar vaste assortiment Nespresso capsules met drie ‘nieuwe’ varianten heeft uitgebreid volgt nu ook L’OR EspressO deze