Douwe Egberts

L’OR Espresso: Limited edition Sumatra Blue Batak

L’or espresso lanceerde afgelopen vrijdag haar nieuwste limited edition L’or espresso capsule “Blue Batak”. Deze capsules zijn slechts tijdelijk en beperkt beschikbaar, waardoor de L’or Espresso liefhebber die niet kan wachten deze nieuwe variant te proberen – beter niet kan wachten deze capsules te proberen (uit ervaring weten wij helaas dat op ook echt op is).

In tegenstelling tot de ‘normale L’or espresso capsules’ is de Blue Batak alleen verkrijgbaar via de DouweEgberts winkel en de DE winkels.


Het verhaal achter L’OR Espresso Blue Batak

De koffie die gebruikt wordt voor deze capsules wordt generaties lang volgens lokale tradities met respect voor de natuur verbouwd door de Batak bevolking. Met de kennis van hun voorouders worden de precies rijpe vruchten geplukt en gedroogd in de zon. Dat resulteert in een bijzondere blauw-jade verkleuring van de bonen. Deze methode, lokaal bekend als ‘Giling Basah’, brengt espresso’s voort met een excellente smaak en uniek karakter.

De smaak van L’OR Espresso Sumatra Blue Batak

De capsules hebben een intens en complex aanhoudend aroma met een subtiele kruidige nuance die de herinnering oproept aan donkere chocolade, bessen en aarde. De smaak is rond, evenwichtig en zijdeachtig en combineert een licht stroperige textuur met een lange afdronk die noten van aromatisch hout, ceder en specerijen oproept.


L’OR ESPRESSO SUMATRA BLUE BATAK

L'OR Espresso Onyx

Sterktegraad: 7

Omschrijving:

“Blue BATAK – Single Origin – Elegant en exotisch.”

Een intens en complex aanhoudend aroma met een subtiele kruidige nuance. Deze capsule roept de herinnering op aan donkere chocolade, bessen en aarde.

Prijs: €  0,59

Blue Batak is helaas niet langer verkrijgbaar.

Alternatieve Nespresso Cups


 

Gerelateerde berichten

Douwe Egberts

L’OR Espresso capsules

Douwe Egberts staat al jaren bekend om zijn heerlijke filter en Senseo koffie. Na het succes van de Senseo Pads
Douwe Egberts

L’or Espresso: Nieuwe (N)Espresso capsules

Nadat Nespresso onlangs haar vaste assortiment Nespresso capsules met drie ‘nieuwe’ varianten heeft uitgebreid volgt nu ook L’OR EspressO deze