KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

L’or Espresso Onyx & Magma

MagmaDe liefhebber van sterke (N)Espresso capsules (net als wij) heeft de laatste tijd erg steeds meer keuze. Nadat Nespresso onlangs Kazaar en Dharkan permanent aan het assortiment heeft toegevoegd – voegt DE nu ook twee sterke capsules aan haar assortiment toe onder de naam Onyx & Magma.
Onyx & Magma vallen onder het kopje “L'or espresso Ultimates” en hebben beiden het sterkte cijfer 12 meegekregen.L'or espresso Ultimates

Met de komst van Onyx & Magma heeft L'or espresso een nieuwe categorie aan haar collectie toegevoegd onder de naam L'or espresso Ultimates. Natuurlijk hopen wij dat er aan deze categorie in de toekomst nog meer varianten zullen worden toegevoegd, aangezien met name de sterkte varianten (N) espresso capsules bij ons erg goed in de smaak vallen.

L'or espresso Ultimates beschrijving

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 

Onyx

Onyx

 

12

ONYX is een ode aan de ultieme essentie van pure espresso koffie.

Superieure, donkergebrande Arabica- en Robustabonen zijn fijngemalen om zo een uitgesproken en pittige melange te onthullen met een vleugje bittere cacao en een geraffineerd amberkleurige crèmelaag.


€  0.45

Onyx bestellen     

Magma

Magma

 

12

MAGMA is een eerbetoon aan het ontembare karakter van de natuur

Voor de krachtige MAGMA is gezocht naar een evenwicht van rijke aromatische Arabica bonen en op speciale, en op oorspronkelijke, wijze geprepareerde Robusta bonen. In combinatie met de intense branding, is dit een koffie die er staat, met zoetige, houterige noten en een lange afdronk.


€  0.40

Magma bestellen 


Uw ervaringen met Onyx & Magma

Natuurlijk horen wij graag wat uw ervaringen zijn met de nieuwe L'or espresso capsules en nodigen u daarom graag uit uw ervaringen met ons te delen.