Douwe Egberts

Persbericht: Nederlandse acteurs in expositie koffieportretten

Utrecht, 16 september 2016 – Op de Neude in Utrecht is de opvallende expositie L’OR Gouden Streken gepresenteerd. In aanloop naar het Nederlands Film Festival (NFF) dat woensdag 21 september van start gaat, onthulden bekende Nederlandse acteurs Imanuelle Grives en Terence Schreurs portretten waarop zij zelf – en andere bekende filmacteurs – prijken.

De portretten zijn geschilderd door de Frans-Nederlandse kunstenaar Anthony Vauléon met L’OR ESPRESSO koffie, hoofdsponsor en gouden partner van het NFF. De expositie L’OR Gouden Streken is van 21 tot en met 30 september 2016 te bewonderen in het NFF Festivalhart in het Oude Postkantoor op de Neude in Utrecht.


Onder de goedkeurende blik van het Gouden Kalf, het icoon van het Nederlands Film Festival, mochten de Nederlandse acteurs Imanuelle Grives en Terence Schreurs een met koffie geschilderd portret van zichzelf en van collega’s Sigrid ten Napel, Daniël Boissevain, Beau Schneider en Eva Duijvestein onthullen.

Willemien van Aalst, directeur van het Nederlands Film Festival vertelt: “

We zijn blij dat L’OR ESPRESSO zich voor twee jaar als gouden partner aan ons verbonden heeft en vandaag was de eerste manifestatie hiervan. Het kwalitatief hoogstaande koffiemerk en het NFF zijn een gouden combinatie. De verschillende koffieportretten spreken tot de verbeelding. Overigens zijn deze acteurs niet willekeurig gekozen: zij spelen allen een rol in een film of televisiedrama die tijdens het NFF in première gaat.”

Gouden match

De doeken met de gezichten van de Nederlandse acteurs trokken veel bekijks. Ook konden aanwezigen op de Neude in enkele minuten hun eigen mini-koffieportret laten schilderen.

“Uiteraard onder het genot van een kopje L’OR ESPRESSO”, zegt Mariken Kimmels, Marketing directeur Jacobs Douwe Egberts Nederland. “L’OR ESPRESSO staat voor goud en eersteklas koffiebonen.

Het Nederlands Film Festival is bekend van de uitreiking van de Gouden Kalveren. Wat dat betreft zijn we een gouden match. Naast deze L’OR Gouden Streken expositie en het L’OR Gouden Kalveren Gala zijn we overal op het festival te vinden om de bezoeker te trakteren op heerlijke koffiemomenten.”

Expositie naar het NFF Festivalhart

De expositie van de koffieportretten van bekende Nederlandse acteurs is van woensdag 21 september tot en met vrijdag 30 september 2016 te bewonderen in het NFF Festivalhart in het Oude Postkantoor op Neude 11 in Utrecht.


 

Gerelateerde berichten

Douwe Egberts

L’OR Espresso capsules

Douwe Egberts staat al jaren bekend om zijn heerlijke filter en Senseo koffie. Na het succes van de Senseo Pads
Douwe Egberts

L’or Espresso: Nieuwe (N)Espresso capsules

Nadat Nespresso onlangs haar vaste assortiment Nespresso capsules met drie ‘nieuwe’ varianten heeft uitgebreid volgt nu ook L’OR EspressO deze