KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Ariete Vintage Espressomachine

Espressomachine Ariete Vintage beigeDeze bijzondere vintage espressomachine is een ontwerp uit de keuken van het (oorspronkelijk) Italiaanse merk Ariete. De machine is ontworpen in een, bijna perfecte, retro/vintage stijl, en combineert modern gebruiksgemak met een klassiek design. Naast opvallend is deze espresso machine ook veelzijdig, mede doordat dit apparaat geschikt is voor zowel gemalen koffie als pads. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Ariete Vintage Espressomachine gemaakt voor het bereiden van een perfecte espresso, maar is daarnaast ook in instaat een cappuccino of kopje koffie te bereiden.

Ariete staat bekend om het produceren van creatieve en kwalitatieve producten met Italiaanse flair.

Uiterlijk en stijl van de Ariete Vintage Espressomachine

De Ariete Vintage Espressomachine heeft de looks van een klassieke Italiaanse espressomachine, welke zelfs in een echte Italiaanse koffiebar niet zal misstaan. Het leuke aan deze machine, vinden wij, is dat deze vintage design style ook in alle knopjes terugkomt. Hierdoor ziet deze machine er niet alleen klassiek/vintage uit, maar voelt de machine ook authentiek wanneer je hem gebruikt.

Ariete Vintage Schakelaars

Plaats jij jouw espresso kopjes het liefst binnen handbereik? Geen probleem, de Ariete Vintage Espressomachine is, aan de bovenzijde, voorzien van een handig kopjes rek. 

De Ariete Vintage Espressomachine is verkrijgbaar in de kleuren: Blauw, Beige en Groen

espressomachine ariete vintage beige

espressomachine ariete vintage blauwespressomachine ariete vintage groen

De Ariete Vintage Espressomachine - Gemalen koffie en ESE pads

De Ariete Vintage Espressomachine maakt gebruik van gemalen koffie, maar is daarnaast ook geschikt voor E.S.E pads. Dit is met name handig op het moment dat je niet kunt wachten op een kopje espresso, doordat je met E.S.E. pads snel, probleemloos en zonder meten of knoeien een kopje espresso kunt bereiden.

Ariete Vintage Espressomachine in het kort:

  • Vermogen: 900W
  • Tankinhoud: 0,9 lt uitneembaar.
  • Filterhouder met 2-cup poeder koffiefilter
  • Dual-functie filter voor poeder of pod gebruik.
  • Verwijderbare lekbak
  • Roestvrij staal bekerhouder
  • standby-functie
  • Stoompijpje

De hele keuken in ‘Ariete Vintage style’

Leuk aan de Ariete Vintage Espressomachine is dat deze onderdeel uitmaakt van een complete lijn keukenapparaten. Wanneer je bent gevallen voor het ontwerp van deze espressomachine, is het dan ook mogelijk om deze stijl ook bij de rest van de keukenapparaten door te voeren.

Naast de Ariete Espressomachine bestaat de Ariete Vintage onderen andere ook uit een; Ariete Vintage Broodrooster, Koffiemachine, Melkopschuimer en een waterkoker.

Ariete vintage BroodroosterAriete vintage Waterkoker

Ariete vintage koffemachineMelkopschuimer ariete beige

 

Voor wie is de Ariete Vintage Espressomachine ideaal

Ben jij opzoek naar een piston espressoapparaat? En tevens een liefhebber van de vintage stijl? Dan is de Ariete Vintage Espressomachine is, door het ontwerp, ideaal. Op de eerste plaats natuurlijk door het ontwerp van deze machine, maar ook omdat de mogelijkheid bestaat deze machine uit te breiden met andere stijl apparaten in dezelfde stijl.

Ben jij een liefhebber van de vintage stijl? Maar spreekt het ontwerp van deze machine je niet helemaal aan? Dan raden wij je aan om de De'Longhi Icona Vintage te bekijken. Deze is namelijk ook, op een totaal andere en unieke manier, ontworpen in de vintage/ retro stijl. En, is daarnaast ook net als deze machine, geschikt voor E.S.E pads.

De complete Ariete Vintage lijn is te vinden in de webshop van Keukenmarkt-Nederland

De Ariete Vintage Melkopschuimer is daarnaast ook verkrijgbaar via Bol.com


Dit bericht delen: