Espresso Machines

De 5 beste espressomachines van 2020 – Gastblog

Wie houdt er niet van. Een heerlijk kopje espresso, waarvan je hart sneller gaat kloppen. Maar welke koffiemachine past het best bij jouw espresso wensen en welke koffiemachine is eigenlijk de beste?

Om jou een zoektocht te besparen hebben wij een lijst opgesteld met de 5 beste espresso koffiemachines van 2020.


1. Melitta Caffeo Barista T Smart

Deze koffiemachine is, net zoals de naam al zegt, slim. Het is niet alleen een volautomaat, maar het heeft ook een optie om vanaf je mobiel bestuurd te worden. Als dat nog niet slim genoeg is dan beschikt deze espressomachine ook over 4 koffieprofielen.

Als je van afwisseling houdt, dan houdt je van de Barista T Smart. Deze koffiemachine beschikt over maar liefst 18 verschillende koffiespecialiteiten. De Touch-and-Slide functie maakt de bediening van dit apparaat eenvoudig en snel. Deze espressomachine is ideaal voor mensen die graag nieuwe smaken uitproberen.

Bekijk de Melitta Caffeo Barista T Smart op Bol.com


2. Jura D4

Ben jij iemand die alleen van espresso en zwarte koffie houdt? Dan is Jura D4 wellicht de espressomachine die bij jou past. Dit is een volautomatische koffiemachine die wij als vrij zelfstandig hebben ervaren.

Het onderhoud is minimaal en er is geen noodzaak om na 3 kopjes koffie water bij te vullen dankzij een waterreservoir van 2 liter. Het merk Jura staat vooral bekend om hoge kwaliteit van de koffiemachines. Deze kwaliteit is ook terug te zien bij Jura D4. Deze espressomachine is met een redelijke prijs ideaal voor een perfecte espresso.

Bekijk de Jura D4 op Bol.com


3. Jura Z8 Aluminium Chroom

Jura staat over het algemeen bekend als een luxe merk, maar Jura Z8 doet hier nog een schepje bovenop. Jura Z8 heeft alles waar een geavanceerde espressomachine over zou moeten beschikken, maar dan net een slag extremer.

Je kunt bijvoorbeeld 16 verschillende koffierecepten opslaan en je hebt keuze uit 21 verschillende koffiespecialiteiten! De machine beschikt over een bonenreservoir van 280 gram wat gelijk is aan hoeveelheid gram koffiebonen van een verpakking uit het supermarkt zit, wel zo handig! De waterreservoir van 2,4 liter is erg handig voor zo’n grote machine. Jura Z8 is ideaal voor een groot gezin met meerdere koffieliefhebbers.

Bekijk de Jura Z8 op Bol.com


4. De’Longhi PrimaDonna Elite

Deze zilveren toren staat bekend als espressomachine die je aan “Back to the Future” zal laten denken. Dit is deels te danken aan de futuristische uitstraling die deze espressomachine heeft. Het zijn echter vooral de technische functies die je zullen verbazen.

Net zoals Melitta Caffeo Barista T Smart maakt ook deze machine gebruik van een app. Deze app heeft echter wel een aantal functies die je zullen verbazen. De app geeft je de mogelijkheid je koffie tot in de kleinste details te perfectioneren, terwijl je in bed ligt. Je kunt de melkhoeveelheid, de koffiehoeveelheid, de temperatuur en zelfs het aromaniveau aanpassen!

De futuristische uitstraling is echter ook te danken aan een grote en innovatieve display.
Het display maakt de espressomachine makkelijk om te bedienen. Je krijgt alle instructies die je nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je water moet bijvullen of wanneer er koffiebonen toegevoegd moeten worden. Uiteraard kun je met de PrimaDonna Elite zijn display jouw espresso sterkte aanpassen, zodat die aan al jouw wensen zal voldoen.

Bekijk de DeLonghi PrimaDonna Elite op Bol.com


5. Siemens EQ.9

Ben je bereid om veel geld neer te leggen voor het perfecte kopje koffie?
Zoek dan niet verder! Deze machine zal je net zoals de andere machines op deze lijst verbazen vanaf de eerste dag van gebruik.

Deze espressomachine beschikt over 10 verschillende koffiespecialiteiten en 2 melkspecialiteiten. Ook deze machine maakt gebruik van een app, waardoor de machine via wifi bediend kan worden. Je zal met de Siemens EQ.9 nooit verveeld raken. En het apparaat is ook nog eens verbazingwekkend stil!

 

Bekijk de Siemens EQ.9 op Bol.com


Dit bericht is een gastblog welke is geschreven door: Alec Kleine Staarman


 

Gerelateerde berichten

Espresso Machines

Review: Delonghi Icona Vintage

Onlangs hebben wij het genoegen gehad de Delonghi Icona Vintage te testen. Deze test mogelijkheid ontstond doordat een bevriende koffie
Espresso Machines

Review: DeLonghi EC680M Dedica

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe espresso machine (door ons espresso verbruik een vaak terugkerend moment) ontdekten wij dat DeLonghi