KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso Capsules Illy - Review

Illy Espresso CapsulesHoewel de Nespresso capsules van Illy niet meer ‘nieuw’ te noemen zijn, kwamen wij er onlangs achter (door berichten van bezoekers) dat wij nog geen aandacht aan deze capsules hebben besteed. Onbewust - Want er is eigenlijk best veel te vertellen valt over de Nespresso capsules van Illy.

Hoe ze smaken bijvoorbeeld, hun (relatief hoge) prijs en de beschikbaarheid van deze alternatieve Nespresso capsules. In dit bericht vind je (ons) antwoord op deze vragen en onze persoonlijke ervaring met deze (overwegend prijzige) cups.

Lees meer: Nespresso Capsules...

Illy


Illycaffè werd in 1933 opgericht in Triëst door Francesco Illy. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van deze familie: Andrea is president en gedelegeerd bestuurder, Riccardo is vicepresident en Anna Rossi Illy, echtgenote van Ernesto (zoon van de oprichter en overleden in 2008) is erevoorzitter.

Anna Illy jr. zet het werk voort waarmee haar vader in 1933 begon. Zij is verantwoordelijk voor de relatie met de koffietelers.

illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten.

Iperespresso capsules en de Francis Francis Illy Mie koffiemachines


De Iperespresso is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. Normaal gesproken lukt dit alleen de beste barista’s,
maar dankzij de Iperespresso en de Francis Francis Illy Mie koffiemachines is het nu voor iedereen een koud kunstje om thuis van de heerlijkste espresso's te kunnen genieten. 

 
 
 

Illy MIE capsules

roodWie van espresso of cappuccino houdt heeft vast in een restaurant of coffee-corner wel eens de espresso van het merk Illy geproefd.
Voor wie deze ervaring ook thuis wilt beleven heeft Illy speciaal de "Illy Francis Francis espresso machines" ontwikkeld. 
Een single serve systeem dat zich prima kan meten met concurenten als bijvoorbeeld Nespresso of Dolce gusto.

De 
Illy Francis Francis espresso machines maken gebruik van de speciaal hiervoor ontwikkelde Illy Mie Capsules welke in vier varianten online te bestellen zijn.

> Lees alles over de Illy MIE capsules

Illy Iperespresso Flowpacks

Flowpack-Iperespresso

Voor de liefhebber van de Illy Iperespresso capsules is er goed nieuws, Illy heeft namelijk onlangs speciaal voor de Illy Iperespresso espressomachines een nieuwe manier
van verpakken en een aantal nieuwe koffie varianten toegevoegd aan het assortiment onder de naam Flowpacks.

Flowpacks zijn per twee stuks verpakte Iperespresso capsules. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de meest verse espresso, lungo of andere koffievariëteit. Ideaal als uw koffieverbruik wat laag is of als u langere periodes niet thuis bent.

> Lees alles over de Illy Iperespresso...

Illy Mie voor en nadelen

Francis-Francis-Illy-MieDe espresso machines van Illy zijn ware Eyecatchers en zijn direct herkenbaar en uniek wat betreft design. Liefhebbers van Retro design worden bij Illy op hun wenken bediend - doordat het design van iedere Illy machine de sfeer van Italie van weleer uitstraald.
Naast klasse heeft een Illy natuurlijk nog meer voor en nadelen. 
Is een Illy espresso machine het perfecte espresso apparaat voor thuis? 
Wij zetten graag de voor en nadelen voor u op een rij.

> Lees alles over deIlly Mie voor en nadelen

Illy (Cups en Machine) Ervaringen

ervaringOmdat wij opzoek zijn naar het perfecte kopje espresso zijn wij natuurlijk altijd benieuwd hoe andere mensen de machines, capsules, koffie (bonen) ervaren.
Via deze weg nodigen wij daarom iedereen graag uit om zijn of haar ervaringen met ons te delen.
Heeft u ervaring met een Illy machine of wilt u een ons graag meer vertellen over uw ervaring met de Illy espresso cups? Dan nodigen wij u graag uit uw mening met ons te delen.


Dit bericht delen:

{loadnavigation}