KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Illy


Illycaffè werd in 1933 opgericht in Triëst door Francesco Illy. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van deze familie: Andrea is president en gedelegeerd bestuurder, Riccardo is vicepresident en Anna Rossi Illy, echtgenote van Ernesto (zoon van de oprichter en overleden in 2008) is erevoorzitter.

Anna Illy jr. zet het werk voort waarmee haar vader in 1933 begon. Zij is verantwoordelijk voor de relatie met de koffietelers.

illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten.

Iperespresso capsules en de Francis Francis Illy Mie koffiemachines


De Iperespresso is een exclusiviteit van illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. Normaal gesproken lukt dit alleen de beste barista’s,
maar dankzij de Iperespresso en de Francis Francis Illy Mie koffiemachines is het nu voor iedereen een koud kunstje om thuis van de heerlijkste espresso's te kunnen genieten. 

 
 
 

KokenKoken