Illy Illy Iperespresso Machines

Illy: Francis X7.1 Iperespresso

Illy francis francis x7

De Francis Francis X7 is in onze ogen echt een van de mooiste capsule espresso machines. Voor de serieuze espresso drinker, is de Francis Francis X7 een geweldige 1 kops espressoapparaat dat zeker indruk zal maken. De X7 Iperespresso machine maakt gebruikt van Illy Iperespresso capsules voor het creëren van de ideale mix van koffie en textuur. Deze machine is voorzien van een professionele stoompijpje voor de perfect schuimlaag op een cappuccino of voor het bereiden van een latte.


Uiterlijk en stijl van de Francis X7.1 Iperespresso

Wij zijn zelf erg gecharmeerd van espresso machines met een Retro design, waardoor de Francis Francis X7 bij ons al snel in de smaak viel. De machine is verkrijgbaar in rood en zwart, en door zijn slanke en elegante ontwerp zal deze machine absoluut een prachtige toevoeging zijn op jouw aanrecht zonder dat hij al te veel ruimte in beslag neemt.

Het materiaal is van polycarbonaat en is compleet uitgerust met opschuim stoompijpje en een 3,4 liter watertank.

Hoe werkt de Francis Francis X7

Met verschillende functies en one-touch start is de X7 een droom die uitkomt voor de espresso-drinker. Het bereiden van koffie kan eigenlijk niet eenvoudiger. Kies simpelweg de Iperespresso capsule van jouw keuze uit de vier beschikbare opties, plaatst de gepatenteerde tweelaags capsule in de eenvoudig te gebruiken houder, druk op de temperatuur toets van uw keuze en als het licht blauw wordt, is het water opgewarmd en klaar voor gebruik.

Problemen? De Illy Ipersepresso denkt met je mee.

De X7 machine start en stopt automatisch dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat jij te veel of te weinig koffie zet. Het LED-display waarschuwt jou wanneer de machine klaar is voor het brouwen, stomen van melk voor cappuccino’s en lattes. Daarnaast geeft hij ook hulp tijdens problemen want de machine helpt je tijdens een storing op weg naar een oplossing.


Voor wie is de Francis X7.1 Iperespresso ideaal

Net als de Dolce Gusto Movenza is ook de Dolce Gusto Eclipse ideaal voor wie opzoek is naar een opvallende machine die voorzien is van het nieuwste ontwerp en technische snufjes.

De Dolce Gusto Eclipse valt voornamelijk op door zijn design en beschikt over de laatste technische mogelijkheden. Doordat de machine, hoewel deze voorzien is van veel snufjes, eigenlijk precies hetzelfde kan als een goedkopere Dolce Gusto variant, is het uiterlijk een van de belangrijkste redenen om wel of niet te kiezen voor de Eclipse,

Wie kan de Francis X7.1 Iperespresso beter laten staan?

Ben jij op zoek naar een machine die instaat is om alle Dolce Gusto capsules te bereiden maar hecht jij minder waarde aan het ontwerp van de machine? Dan zouden wij persoonlijk eerder de goedkopere Dolce Dolce Gusto Mini Me of Oblo aanraden.


 

Gerelateerde berichten

Illy

Illy MIE capsules

Wie van espresso of cappuccino houdt heeft vast in een restaurant of coffee-corner wel eens de espresso van het merk
Illy Iperespresso Machines
Illy Illy Iperespresso Machines

Illy Iperespresso voor en nadelen

De Iperespresso espresso machines van Illy zijn ware Eyecatchers en zijn direct herkenbaar en uniek wat betreft design. Liefhebbers van