Koffie servies en accessoires

4 Goedkope Melkopschuimers

Nog niet zo lang geleden plaatsden wij een lijstje met de (volgens ons) 4 mooiste melkopschuimers voor een vriendelijke prijs. Omdat wij persoonlijk ook erg goede ervaringen hebben met goedkope semi handmatige melkopschuimers, kon een tweede lijstje over goedkope hand melk opschuimers natuurlijk niet ontbreken.

Handmatige melkopschuimers hebben vele voordelen. Op de eerste plaats zijn zij vaak erg goedkoop, klein, makkelijk te reinigen en praktisch om overal mee naar toe te nemen (denk bijv. aan een melkopschuimer mee op vakantie).

Hand melkopschuimers bestaan in alle soorten, maten en prijzen. Voor onze top vier zochten wij naar 4 leuke en kleine melkopschuimers met een vraagprijs van onder de € 25,-  

Gesorteerd op prijs van hoog naar laag vindt je in dit bericht de 4 door ons gevonden goedkope melkopschuimers op een rij. 


 4) Adhoc Rapido Melkopschuimer – € 22,99-

Wat ons opviel was dat deze melkopschuimer beter schuim creëert van koude dan van warme melk.

De duurste melkopschuimer uit ons lijstje is in verhouding tot een automatische melkopschuimer nog steeds een zeer goedkoop alternatief.

De prijs tegenover de andere drie concurrenten uit ons lijstje is (vermoeden wij) te danken aan zijn mooie uiterlijk en praktische opberg standaard.
Daarnaast oogt de Adhoc Rapido melkopschuimer iets kwalitatiever dan de nummer 1 van ons lijstje

* De Adhoc Rapido melkopschuimer vonden wij bij Bol.com


3) Caso Melkopschuimer – € 15,99-

Wat ons opviel was dat ook deze goedkopere variant met handige standaard wordt geleverd.

De nummer drie van ons lijstje elektrische melkopschuimers komt van het merk Caso.

Dit kleine apparaatje is in staat binnen enkele seconden een klein laagje melk om te toveren tot een volle dikke schuimlaag.
Het handvat van deze melkopschuimer is (in vergelijking met de nummers 1 en 4) aan de grote kant. Dit leek ons van te voren niet zo handig, maar blijkt in de praktijk juist erg prettig te zijn.

* Deze Caso melkopschuimer vonden wij bij Bol


2) Severin SM 3594 Melkopschuimer – € 13,40-

Wat ons opviel was dat deze melkopschuimer verkrijgbaar is in meerdere sprekende en trendy kleuren.

De nummer twee van ons lijstje is van het merk Serverin. Het merk Severin zal misschien niet iedereen direct bekend in de oren klinkt, doordat wij zelf echter een aantal jaar veel plezier hebben gehad van een Severin espresso machine en Severin elektrische melkopschuimer, mocht dit merk niet aan dit lijstje ontbreken.

De Serverin SM 3549 is een melkopschuimer op batterijen welke een dikke schuimlaag kan creëren. Het geen deze melkopschuimer bijzonder maakt is het feit dat hij verkrijgbaar is in een aantal verschillende trendy kleuren. De keuze in kleur maakt deze melkopschuimer weer net even iets bijzonderder en maakt hem daarmee ook erg geschikt om cadeau te geven.

Het knopje van deze melkopschuimer is in het begin een beetje stroef, niet onoverkomelijk,  maar wat ons betreft wel een aandachtspunt.

* De Severin melkopschuimer vonden wij bij Bol


1) Xavax Elektrische Melkopschuimer – € 9,99-

Wat ons opviel was dat deze melkopschuimer voller schuim creëert van warme dan van koude melk (in tegenstelling tot nummer 4).

De absolute budget melkopschuimer uit onze test komt van het merk Xavax, zij bieden voor net onder de € 10,- een goedkope melkopschuimer aan die eigenlijk hetzelfde belooft als de eerdere melkopschuimer ’s uit onze lijst.

Dat hij deze belofte waarmaakt is iets wat ons eigenlijk het meest heeft verbaasd.

De lage prijs en het feit dat hij goed werkt maakt deze goedkope melkopschuimer daarom direct een goede keuze. Om toch een kleine kanttekening te benoemen; Deze melkopschuimer oogt iets minder luxe dan eerder genoemde modellen.

* De Xavax Elektrische Melkopschuimer vonden wij bij Bol


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden