Koffie servies en accessoires

4 Latte Macchiato Glazen

Late macchiato is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen, mede hierdoor is het aanbod Late macchiato glazen enorm toegenomen. Leuke macchiato glazen zijn eigenlijk in bijna iedere (web) winkel te verkrijgen, waardoor er altijd een mooi glas die bij jou en jouw machine past te vinden moet zijn.

Omdat een goede macchiato pas echt lekker smaakt wanneer deze gedronken wordt uit een mooi glas, gingen wij op internet op jacht naar nieuwe glazen. De vier mooiste en leukste latte macchiato glazen die wij op dit moment konden vinden vindt je hier terug.


4) Luigi Bormioli Latte Machiato glas (Set)

De liefhebber van strakke glazen met een simpel design, kan niet anders dan verliefd worden op dit Latte Glas. Het glas heeft het voordeel waar ieder Latte glas om bekend staat, namelijk dat dankzij het heldere glas, u ongelimiteerd toezicht heeft op de inhoud waardoor u de mooie, in elkaar lopende kleuren van uw koffie goed kunt zien.

Het glas heeft een inhoud van 0,34 l, is gemaakt van dubbelwandig glas. Wat ons het meeste aansprak aan dat dit glas is dat deze niet is voorzien van een groot logo of een ‘standaard’ Macchiato ontwerp. Dit glas is alleen verkrijgbaar als set met een prijs van € 20,85- per set van twee.

* De Luigi Bormioli Latte Machiato glas (Set) vonden wij bij Fonq

3) WMF Latte Macchiato glas RVS

WMF verkoopt meerdere mooie macchiato glazen, het RVS glas sprak ons uit de collectie het meeste aan doordat deze glazen voorzien zijn van een handvat. De glazen zijn niet voorzien van een merkgebonden logo, waardoor deze glazen bij iedere machine tot zijn recht zullen komen.

Het glas heeft een inhoud van 200 ml, is gemaakt van hard glas en RVS, het gebruik van RVS aan de onderzijde heeft als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de glazen kringen veroorzaken op uw aanrecht of tafel blad. Het glas is aanmerkelijk duurder dan onze nummer 4 – namelijk € 22,- per glas – met name verklaard door het gebruik van RVS.

*Dit glas vonden wij bij Bol.com

2) Leonardo Latte Macchiato glas

Leonardo staat bekend om zijn mooie solide servies – wat zeker ook van toepassing is op de set van 6 latte macchiato glazen.
Deze set macchiato glazen zijn onderdeel van de solo serie waardoor deze naast los ook prima in een set tot hun recht zullen komen.

Één latte glas heeft een inhoud van 400 ml, is gemaakt van hard glas, en is voorzien van een matte transparante (merkloze) opdruk. Voorzover wij konden ontdekken zijn deze glazen niet per stuk te bestellen – maar alleen verkrijgbaar in een set van 6 met een prijs van € 30,30 per set.

* Dit glas vonden wij bij bol.com

1) Blomus Cono Latte Macchiato (Set)

Onze nummer 1 op de lijst is het macchiato glas van Blomus met name door zijn bijzondere ontwerp.
Dit is misschien ook gelijk het nadeel van dit glas, het uitgesproken ontwerp zal niet met ieder ander servies direct matchen.

De set bestaat uit een 1 glas staat, 1 Rvs schoteltje en 1 RVS lepeltje.
Dit glas is binnen deze lijst beslist niet de allergoedkoopste (dat is de nr 2) maar zeker gezien zijn opvallende design volgens ons wel zijn prijs van € 19,95 per ‘set’ waardig.

* Het Blomus Cono Latte Macchiato glas vonden wij bij Fonq.nl


Bovenstaande latte macchiato glazen zijn onze persoonlijke favorieten van dit moment, natuurlijk houden wij eventuele nieuwe glazen goed in de gaten en zullen wij deze top vier regelmatig bijwerken. 

* Zelf een goede tip? Dan hopen wij uiteraard dat je deze met ons zou willen delen.


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden