KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

4 Melkopschuimers

top 4 melkopschuimersEen perfecte cappuccino is pas echt compleet wanneer deze is voorzien van een stevige laag opgeklopt melkschuim. Helaas beschikt niet iedere espresso of capsule machine standaard over een melkopschuimer. Iets wat erg jammer kan zijn wanneer jij wel graag wilt genieten van bijvoorbeeld een latte macchiato of cappuccino. De oplossing is (vrij) simpel aangezien er veel goede en (relatief) goedkope losse melkopschuimers te vinden zijn.

Geen idee waar jij jouw melk opschuim zoektocht het beste kunt starten? Geen zorgen, wij helpen je graag op weg met deze 4 voorbeelden van goede en goedkope elektrische melkopschuimers.

A Een melkopschuimer moet natuurlijk in de eerste plaats in staat zijn goed en stevig melkschuim te produceren, omdat wij erg van gemak houden gingen wij op internet opzoek naar vier volledig elektrische en automatische melkopschuimers.

Gesorteerd op prijs van hoog naar laag vindt je hier de 4 door ons gevonden melkopschuimers op een rij.


4) Espressions Lattista Melkopschuimer - € 99,00 - 

Espressions Lattista Melkopschuimer

De eerste melkopschuimer uit onze lijst is zeker niet de goedkoopste elektrische melkopschuimer die te vinden is. Het is echter wel een van de meest opvallende en veelzijdige melkopschuimers die op dit moment verkrijgbaar is.  

De Espressions Lattista Melkopschuimer kan zowel koude als warme melk opschuimen. Daarnaast is deze melkopschuimer uitgerust met maar liefst 2 reinigingsprogramma's.

De melkopschuimer oogt misschien iets wat ingewikkeld. In gebruik is deze dat zeker niet. Je hoeft alleen een beker of glas onder de uitloop te plaatsen. Vervolgens maak je met de knoppen aan de bovenzijde een keuze voor het bereiden van koude/warme melk of melkschuim. Hierna hoef jij alleen nog maar de Lattista de rest te laten doen.

* De Espressions Lattista melkopschuimer vonden wij bij de Fonq

 

3) ILLY Melkschuimer Inductie - € 64,99 - 

ILLY Melkschuimer Inductie

Wat natuurlijk het eerste opvalt aan de melkopschuimer van Illy is zijn bijzondere (en wat ons betreft) mooie uiterlijk. Deze melkopschuimer heeft een inductieplaatje en een melkkan met een inhoud van 250 cl.

De Illy melkopschuimer kan zowel koude als warme melk opschuimen.

Met de Illy Melkschuimer Inductie maak je snel en geruisloos melkschuim, zowel warm voor bijvoorbeeld een kop cappuccino of koud voor de bereiding van ijskoffie.

Deze melkopschuimer is in gebruik heel erg simpel; Je hoeft alleen de melk in de melkopschuimer te doen en binnen een mum van tijd heb jij het perfecte melkschuim.

De ILLY Melkschuimer Inductie melkopschuimer vonden wij bij Bol.com


2) Melkopschuimer Philips Senseo  - € 50,00 - 

Senseo-Twist-Melkopschuimer

De Philips Senseo melkopschuimer is al een aantal jaar een van de (door ons) meest geliefde melkopschuimers. Dit komt ondermeer doordat deze voor een redelijke prijs verkrijgbaar is. Deze mooie melkopschuimer is (anders dan de naam doet vermoeden) niet alleen geschikt voor het gebruik bij een Senseo apparaat, want hij zal ook absoluut niet misstaan bij ieder andere pad, cup of espressomachine.

Net als de Illy melkopschuimer is ook de Senseo melkopschuimer in staat zowel warm als koud melkschuim te bereiden. Door de eenknops bediening is ook het perfect opschuimen van melk zelfs een koud kunstje.

Bijkomend pluspunt? Dat is wat ons betreft het feit dat hij draadloos is waardoor deze zeer makkelijk te reinigen is.

*De Philips Senseo Melkopschuimer vonden wij bij Bol.com

A

 Deze Philips Senseo melkopschuimer is de opvolger van het model welke origineel in dit bericht vermeld stond. 

1) Inventum Melkopschuimer MK350 - € 34,99 - 

Inventum melkopschuimer mk350

De laatste melkopschuimer uit onze lijst is niet voorzien van het nieuwste ontwerp. Deze melkopschuimer stond zelfs al in de eerste versie van dit bericht (jan 2016) en viel ons in eerste instantie het meest op door zijn prijs. Inmiddels weten wij echter dat niet alleen de prijs van de MK350 opvallend is. Deze melkopschuimer wordt namelijk de afgelopen jaren vrijwel altijd geprezen in klant recensies. 

Met deze melkopschuimer bewijst Inventum dat een goede melkopschuimer niet perse duur hoeft te zijn. 

Net als de andere melkopschuimers uit deze lijst, is ook de MK350 snoerloos, makkelijk schoon te maken en bereid ook deze opschuimer (binnen 90 seconden) warme melk en zowel koud als warm melkschuim. 

* De Inventum Melkopschuimer MK350 vonden wij bij ondermeer Fonq.nl


Bovenstaande melkopschuimers behoren op dit moment tot onze persoonlijke favorieten. Doordat het aanbod melkopschuimers regelmatig veranderd zullen wij dit overzicht regelmatig aanpassen. 


* Heb jij zelf een goede 'melkopschuim' tip? Of ken of bezit jij een melkopschuimer die je iedereen wel zou willen aanraden? Dan nodigen wij jou uiteraard graat uit deze met ons en onze (andere) bezoekers te delen.


Dit bericht delen:

 

 

KokenKoken