Koffie servies en accessoires

4 Mooie Cafetières

Een cafetière is voor veel mensen de ultieme manier van koffiezetten. Niet zo verwonderlijk aangezien koffie zetten met een cafetière vele voordelen kent, zoals bijvoorbeeld het gegeven dat je hem makkelijk mee kunt nemen. Naast het gemak is ook de smaak van de koffie uit een cafetière een van de redenen waarom zoveel mensen houden van een cafetière. De smaak van cafetière koffie is intens en rijk van smaak. 

Omdat ook wij cafetière erg kunnen waarderen leek het ons een leuk idee om een nieuw overzichtje te maken met 4 mooie en aantrekkelijk geprijsde cafetières.

Gesorteerd op prijs van hoog naar laag vindt je hier de 4 door ons gevonden cafetières op een rij.


Bodum Caffettiera Cafetière – € 14,90-

Op zoek naar een goede en goedkope cafetière?

Dan raden aan om de Bodum Caffettiera Cafetière zeker eens te bekijken. De Bodum Caffettiera Cafetière ziet eruit zoals je verwacht dat een cafetière er uit ziet. Hoewel het ontwerp daardoor misschien niet direct bijzonder opvallend is, is de prijs dat daarentegen weer wel. Deze cafetière kost namelijk slechts € 14,90. Dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn bewijst Bodum met deze cafetière abslotuut. Deze cafetière doet namelijk in niets onder voor zijn duurdere broers en zussen. Een klein puntje om rekening mee te houden is er echter wel, deze cafetière kan per keer slechts drie kopjes koffie bereiden. Een nadeel wat ook een voordeel kan zijn, zeker voor wie opzoek is naar een kleine cafetière.

* De Bodum Caffettiera Cafetière vonden wij bij Fonq


Bodum bistro nouveau cafetiere – € 22,40-

Op zoek naar een cafetière met wat meer inhoud?

Ook de tweede cafetière uit deze lijst is van het bekende cafetière merk Bodrum. De Bodum bistro nouveau cafetiere is er in drie verschillende groottes waardoor je kunt kiezen voor een model die 3, 8 of zelf 12 kopjes koffie bereid. Wij kozen hier voor het tussen model waarmee je 8 kopjes koffie per keer kunt bereiden. Deze cafetière heeft net even een ander model dan de nummer 4 uit deze lijst, maar is nog steeds een subtiele cafetière te noemen.

* De Bodum bistro nouveau cafetiere vonden wij bij Bol.nl


Bodum Eileen Cafetière (0,35 liter) – vanaf € 37,99,-

Op zoek naar een cafetière met een luxe, opvallende en bijzondere uitstraling?

Dan is de Bodum Eileen cafetière een leuke optie. Deze cafetière is geschikt voor het bereiden van drie kopjes koffie. Doordat de Bodum Eileen Cafetiere gemaakt is van hitte bestendig en duurzaam materiaal is schoonmaken geen probleem – deze cafetière zet je na gebruik namelijk simpel in de vaatwasser of spoelt hem gemakkelijk schoon onder de hete kraan.

De Bodum Eileen Cafetiere is er in meerdere kleuren en uitvoeringen en heeft een vraagpijs vanaf € 37,99.

* De Bodum Eileen Cafetiere vonden wij bij Fonq.nl


Bialetti French Press (1 liter) – € 28,99,-

Op zoek naar een cafetière met een iets moderne strakke uitstraling?

Dan is de Bialetti french press een leuke stijlvole klassieker, welke door zijn moderne design absoluut opvalt.
Met de Bialetti French Press bereid je op een eenvoudige manier heerlijke traditionele koffie. De French Press is gemaakt van 18/10 roestvrijstaal en borosilicaatglas. Hij heeft een l’Omino (de kleine man) uitsparing, die algemeen wordt erkend als Bialetti’s oorspronkelijke symbool van kwaliteit en authenticiteit.

De Bialetti French Press vonden wij bij Coolblue.nl


Opmerking KoffieDuoHeb jij zelf een leuke cafetière gevonden? Dan hopen wij uiteraard dat jij deze met ons als tip zou willen delen.


 

Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden