Koffie servies en accessoires

5 Leuke Koffie Cadeautjes – onder de € 25 euro (2017)

Een beetje later dan gepland (de Sint is immers alweer een aantal dagen uit ons land vertrokken) delen wij vandaag, in navolging van ons lijstje uit 2016, een klein lijstje met leuke (kerst)cadeautjes die niet duurder zijn als € 25,- Het aanbod van leuke, maar toch niet al te prijzige cadeautjes is (net als vorig jaar) erg groot. Om deze lijst overzichtelijk en leesbaar te houden hebben wij besloten dat deze lijst uit maximaal 5 cadeautjes mocht bestaan.


The gift label take away mok (€ 9,95 -)

“Cadeau voor de koffieliefhebber on-the-go.”

Ben jij op zoek naar een koffie cadeau voor een koffieliefhebber die (altijd) onderweg is? Dan is er eigenlijk geen leuker cadeautje te bedenken als een coffee-to-go beker.
Allereerst omdat het aanbod to-go bekers de laatste jaren enorm is gestegen, en het aanbod is inmiddels enorm ruim, en daarnaast omdat je zelfs voor minder dan € 10,- een leuke en originele beker kunt vinden. Zo vonden wij 2 hele leuke bekers via de site van Vtwonen (ook wij waren verrast dat je op de site van Vtwonen (koffie)producten kunt kopen) en hebben wij lang getwijfeld welke van deze bekers wij voor dit bericht zouden gebruiken. Wij kozen uiteindelijk voor de, erg originele en grappige, take away mok van The gift. Maar raden je ondanks dat ook zeker aan om de to-go beker van het merk Zuss te bekijken.


Espresso cup & saucer designed by Petra Mohr (€ 21,95)

“Cadeau voor de koffieliefhebber die nog wel een kop kan gebruiken.”

Je kunt de meeste koffieliefhebbers niet gelukkiger maken dan wanneer je ze een mooie koffie / cappuccino beker of glas cadeau geeft. Een van de leukste bekers die wij op dit moment konden vinden was is de Espresso cup & saucer welke is ontworpen door Petra Mohr.

Deze kop en schotel zijn afkomstig uit de collectie My darling welke zich kenmerkt door de kunstzinnige, karakteristieke ‘koppen’ die de porseleinen mokken sieren. De designs van RITZENHOFF mokken zijn ontworpen door verschillende kunstenaars wereldwijd. Ideaal voor thuis of op het werk! Alle artikelen van RITZENHOFF zitten per stuk verpakt in verschillende geschenkverpakkingen en zijn dus een mooi geschenk om te krijgen of te geven.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht door Bol.com


Jura Latte Macchiato glas 2 stuks (22,95)

“Cadeau voor de liefhebber van glas.”

Net op de grens van ons budget vonden wij 1 van de leukste en mooiste Latte machiatto glazen sets die wij in tijden zijn tegengekomen. Wij vonden deze glazen tijdens het samenstellen van ons lijstje met leuke en bijzondere espresso kopjes en glazen. Deze glazen paste op dat moment niet in het lijstje (het zijn immers geen espresso glazen), maar horen volgens ons wel volledig thuis in dit lijstje met leuke koffie cadeautjes.

Net als bij de gelijknamige espresso glazen viel ons op dat de prijzen voor deze glazen per webwinkel erg ver uit elkaar liggen (en vaak over het door ons gestelde budget heen gaan). Wij vonden de glazen gelukkig nog net binnen budget bij KoffieDiscounter – De site die deze glazen volgens ons het goedkoopst aanbieden.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van KoffieDiscounter


Voccelli Espresso Tamper (12,50)

“Het ideale cadeau voor de koffiefan met een bonenmaler.”

Ben jij op zoek naar een koffie cadeautje voor iemand die zelf zijn bonen maalt, en beschikt over een handmatige espresso machine? Dan geloven wij oprecht dat er geen beter cadeau te bedenken is als deze bijzonder mooie (en eigenlijk ook gewoop opvallend goedkope) tamper van het merk Voccelli. In een eerder bericht schriven wij al over het gebruik en nut van een tamper Een goede tamper is een van de belangrijkste gereedschappen van een (hobby) barista, en mag eigenlijk bij geen enkel handmatig espresso apparaat ontbreken. Is hij echt zo mooi? Wij vonden van wel en besloten hem ook onszelf dit jaar cadeau te doen.

* Dit koffie cadeautje is verkrijgbaar in de webwinkel van Fonq


Koffiemaker Aluminium Navar (€ 4,95)

“Het leukste en goedkoopste cadeau die wij in tijden hebben gevonden.”

Stel je wilt een koffieliefhebber verrassen met een nieuwe koffiemaker, maar je hebt niet genoeg geld (over) om een hele dure machine cadeau te geven.

Geen probleem want, wat blijkt (tot onze grote verbazing) al voor € 4,95 kun jij jouw koffieliefhebber verrassen met een 1 persoons koffiemaker. Volgens ons is deze koffiemaker echt het ultieme (en goedkoopste) koffie cadeautje van 2017 – al was het alleen maar om zijn leuke en opvallende oranje kleur en compacte vormgeving.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Bol.com


Opmerking KoffieDuoWij waren blij verrast met de keuze mogelijkheden maar staan zeer open voor (nog meer) leuke cadeau tips voor de koffie en espresso fanaat.


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden