Koffie servies en accessoires

5 Leuke Koffie Cadeautjes – onder de € 25 euro (2018)

Ben jij (nog) op zoek naar een leuk sinterklaas of kerst cadeautje voor een koffieliefhebber? Maar ontbreekt het jouw aan inspiratie? Dan hopen wij met dit (inmiddels jaarlijks terugkerende) lijstje met koffie cadeautjes een leuke suggestie te kunnen doen. Dit lijstje bevat geen ‘enorme’ cadeaus, omdat wij vinden dat een leuk cadeau niet duur hoeft te zijn. Met die gedachte in het achterhoofd vulde wij dit kleine lijstje uitsluitend cadeautjes die minder kosten als € 25,-

Een kleine spoiler – wij vonden niet 1 maar zelfs 2 enorm leuke koffiemakers die nieuw minder dan € 5,- per stuk kosten. 


I love coffee Geschenkpakket (11,95)

Het eerste cadeautje in deze lijst hebben wij om meerdere reden uitgekozen. De eerste reden is dat wij het persoonlijk wel makkelijk vinden als een cadeautje ‘van zichzelf’ al voorzien is van een leuke cadeau verpakking. Op de tweede plaats waren wij zelf daarnaast gelijk verliefd op de vier (cacao of kaneel) strooi sjablonen en de twee lange lepels die dit pakket bevat. Tot slot is een receptenboek natuurlijk ook altijd een perfect cadeau – en laten we eerlijk zijn – het feit dat het pakket nog geen 12 euro kost is ook niet mis 🙂

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Bol.com


Bialetti Moka Express – Percolator (25,00)

De Bialetti 2-kops Moka Express is ‘s werelds meest erkende en gekoesterde koffiezetapparaat en produceert een rijke, heerlijke, aromatische espresso in slechts enkele minuten. 

De Bialetti valt met zijn prijs nog net binnen de marge van een leuk cadeautje. Maar overstijgt tegelijkertijd dit niveau zeker door zijn gemak en kwaliteit.

Wat ons betreft is dit apparaatje een perfect cadeau om terug te vinden onder de kerstboom of tijdens pakjes avond.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht door Coolblue.nl


Koffiemaker Aluminium Nava Groen (2,99)

De nummer drie uit onze lijst van leuke koffie cadeautjes is een bijzonder cadeau. Het is (volgens ons) een beetje de ‘budget’ versie van de nummer drie uit deze lijst, en het broertje/zusje van onze nummer één. Net als de nummer één uit deze lijst is de kleur opvallend groen. Nu is mooi groen niet lelijk. Vind jij de kleur echt niet passen bij jou of de persoon aan wie je deze koffiemaker cadeau wilt doen?

Dan is er een alternatief. Deze koffiemaker is namelijk ook (tegen een meerprijs van 2 euro) ook in het oranje verkrijgbaar. Omdat wij nog niet de kans hebben gehad deze koffiemaker te testen kunnen wij helaas niets zeggen over de kwaliteit. Dat gezegd hebbende is de prijs van 2,99 misschien net een bedrag waar je wel een gokje mee zou kunnen wagen.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Cofaro.


Barista & Co Cacaostrooier Vormen (14,95)

Het is niet voor het eerst dat wij deze nummer 2 aan een van onze jaarlijkse lijstjes hebben toegevoegd. De reden waarom wij hem opnieuw hebben toegevoegd? Zelfs die is eigenlijk hetzelfde gebleven: “Mooie Latte Art maken is een gave, een gave waar wij helaas geen aanleg voor lijken te hebben.” Barista & Co biedt hierin de oplossing in de vorm van deze “strooi vormen”.
Deze Cacaostrooier wordt geleverd met 3 verschillende vormen/teksten, waardoor het nu zelfs voor de meest onhandige strooier (zoals wij) toch mogelijk is om cappuccino te voorzien van een leuke tekst.

Dit cadeautje vonden wij persoonlijk eerder ook al erg aantrekkelijk. Zo aantrekkelijk zelfs dat wij deze onszelf in het verleden cadeau hebben gedaan.

*Dit koffie cadeautje is verkrijgbaar in de webwinkel van Fonq


Aluminium Koffiemaker van Nava (€ 4,95)

Nadat wij deze koffiemaker onlangs op de site van Cofaro ontdekten wisten wij het gelijk zeker; “Dit wordt absoluut onze nummer 1 op het eerst volgende cadeau lijstje”. Deze unieke  Koffiemaker is gemaakt uit aluminium. Deze heeft, naast het opvallende ontwerp, een opvallend en leuk kleurtje. Deze koffiemaker bereid (slechts) één klein kopje espresso per keer. Hierdoor is het een ideaal cadeautje voor die speciale koffieliefhebber die jij dit jaar een extra bijzonder cadeautje en kopje espresso gunt.

De prijs van deze koffiemaker vonden wij zelf daarnaast ook verrassend leuk aangezien de vraagprijs net onder de 5 euro valt.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Cofaro.


Opmerking KoffieDuoWij waren blij verrast met de keuze mogelijkheden maar staan zeer open voor (nog meer) leuke cadeau tips voor de koffie en espresso fanaat.


 

Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden