Koffie servies en accessoires

5 Leuke Koffie Cadeautjes – onder de € 25 euro (2019)

Ben jij nog snel op zoek naar een leuk sinterklaas geschenk? Of ben jij nog niet helemaal klaar met het inslaan van kerstcadeautjes? En ben jij nog op zoek naar een cadeau voor een koffieliefhebber? Dan hopen wij jou met dit (inmiddels jaarlijks terugkerende) lijstje met koffie cadeautjes op weg te kunnen helpen.

Zoals ieder jaar bevat dit lijstje geen ‘enorme’ of enorm dure cadeaus. Een leuk cadeau hoeft immers niet perse een duur cadeau te zijn. Vanuit die gedachte vulden wij ook dit jaar dit kleine lijstje uitsluitend met cadeautjes die minder kosten als € 25,-


CYP Lego Mok (17,90)

Koffiedrinken en ondertussen spelen met Lego? Dat is geen enkel probleem met het eerste cadeautje uit deze lijst. Deze Lego mok is een cadeautje wat past bij jong en oud en ieder saai ‘koffiemoment’ veranderd in een leuke ontspannen bezigheid.

Deze mok is verkrijgbaar in meerdere kleur en accessoire uitvoeringen, waardoor het mogelijk is om een mok te kiezen die bij de ontvanger past. Natuurlijk kun jij ook jezelf deze mok cadeau doen – wij doen dat ook – want deze mok is perfect om een saaie vergadering om te toveren tot een creatief bouw project.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Bol.com


Coffee to go koffiezetter (22,99)

Zoek jij een cadeautje voor een koffieliefhebber die altijd tijd te kort komt? Verras hem of haar dan met dit compacte filterkoffieapparaat. Dit kleine apparaatje bereid in een mum van tijd een versbakje filterkoffie. Geen tijd om rustig van een kopje koffie te genieten? Geen probleem. De koffie loopt namelijk direct door in een meeneem beker. Het brouwen van verse filterkoffie voor onderweg wordt hierdoor ineens heel gemakkelijk.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht door Bol.com


Barista & Co Brew It Stick Koffie Infuser (13,95)

Is de ontvanger van jouw koffiecadeau helemaal klaar met de automaat koffie op het werk? Of zoek jij een cadeautje voor iemand die ook graag op de camping of onderweg wilt genieten van een versbakje koffie? Dan is deze Barista & Co Brew It Coffee Stick het perfecte cadeau.

Moeilijk in gebruik? Gelukkig niet. Je hoeft de stick enkel te vullen met grofgemalen koffie. Daarna plaats je hem in een beker en giet langzaam kokend water over het filter. Even roeren, vier minuten laten intrekken en daarna kan de koffieliefhebber direct genieten.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Fonq.nl


Quttin espresso maker (9,80)

Denk je aan een RVS koffiemaker die geschikt is voor alle warmtebronnen? Dan denk je vast ook aan de hoge prijs die meestal voor deze koffiezetters gevraagd wordt.

Dat een leuke koffiemaker niet perse duur hoeft te zijn bewijst deze leuke espresso maker van het merk Quttin. Deze RVS koffiemaker is geschikt voor het brouwen van 6 kopjes koffie en verkrijgbaar voor net iets minder dan 10 euro.

*Dit koffie cadeautje is verkrijgbaar in de webwinkel van Bol.com


MiniPresso –  espresso apparaat on-the-go (€ 17,93)

Het ultieme koffie cadeau voor onder de 20 euro? Dat is volgens ons absoluut het MiniPresso Espresso apparaat. Met dit kleine apparaatje zet jij (of de ontvanger van jouw cadeau) in een mum van tijd overal een perfect kopje espresso. Wijzelf genieten al jaren van onze Wacaco Nanopresso die op veel vlakken vergelijkbaar is maar een hoger prijskaartje heeft. Vind jij de prijs van Wacaco net iets te hoog? Dan weten wij vrijwel zeker dat je met deze miniPresso iemand net zo gelukkig kunt maken.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht via Bol.com


Opmerking KoffieDuoWij waren blij verrast met de keuze mogelijkheden maar staan zeer open voor (nog meer) leuke cadeau tips voor de koffie en espresso fanaat.


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden