Koffie servies en accessoires

5 Leuke Koffie Cadeautjes – onder de € 25 euro (2021)

Ben jij opzoek naar een (kerst)cadeau voor een koffieliefhebber? Maar ontbreekt het jou aan inspiratie? Dan hopen wij jou met dit (jaarlijks terugkerende) lijstje vol koffie cadeautjes op weg te kunnen helpen.

Zoals ieder jaar bevat dit lijstje geen ‘enorme’ of enorm dure cadeaus. Een leuk cadeau hoeft immers niet perse een duur cadeau te zijn. Vanuit die gedachte vulden wij ook dit jaar dit kleine lijstje uitsluitend met cadeautjes die minder kosten als € 25,-

Opmerking KoffieDuoAnders dan vorig jaar staat dit jaar ons lijstje niet volledig in het teken van; “thuis genieten van koffie” – omdat wij de stille hoop hebben dat wij in 2022 allemaal weer iets vaker de kans hebben om ook buiten de deur van koffie te genieten.


Gesorteerd op prijs van hoog naar laag vindt je hier onze persoonlijke 5 Leuke Koffie Cadeautjes op een rij. 


JURA Glazen Melkhouder (€ 24,90)

De Jura glazen melkhouder is niet alleen het duurste cadeautje uit deze lijst maar, volgens ons, ook een van de leukste cadeautjes die je aan een koffieliefhebber kunt schenken.

 

Deze melkhouder is namelijk het perfecte cadeautje voor wie een volautomatische espressomachine heeft welke is voorzien van een melkslang – maar geen melkbeker – en dat zijn er opvallend veel.

Deze melkhouder maakt een espressomachine net een stapje luxer omdat deze beker het pakmelk vervangt waar de meeste mensen het melkslangetje in plaatsen. Groot voordeel is daarnaast dat je deze beker na gebruik gewoon in de koelkast kunt zetten zodat de melk gekoeld blijft tot aan het volgende kopje koffie.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van de Mediamarkt


Koffie Cadeaupakket – Wereldreis van Koffie (vanaf € 24,-)

Natuurlijk hopen wij dat iedereen in 2022 weer volop kan reizen en van de wereld kan genieten. Maar mocht dit, ook in 2022, niet mogelijk zijn dan biedt dit koffiepakket een schrale troost.

Met dit koffiepakket is het namelijk mogelijk om thuis toch een beetje te genieten van heerlijke koffie uit andere landen.

Dit koffie cadeaupakket bevat:

  • 5 verschillende origins koffiebonen
  • Een prachtig cadeauset met 5 zakken van 70 gram gebrande koffiebonen met verschillende variëteiten van 5 ‘origins’.
  • Als kleine “reisgids” vind je 5 productkaarten met alle details van elke individuele koffie.

Dit koffie pakket is verkrijgbaar in de webwinkel van Fonq


Slimme Thermosfles met LCD temperatuur Display (€ 20,99)

Ondanks dat (zoveel mogelijk) thuiswerken nog steeds de norm is – blijft het af en toe leuk en nodig om de deur uit te gaan. Een flinke auto, trein of fiets reis wordt natuurlijk een stuk leuker wanneer je onderweg kunt genieten van een warm kopje koffie. Deze slimme thermosfles met temperatuur display is ideaal voor deze reizen.

Door het slimme display vermijd je namelijk het risico dat jij een slok neemt van een te warm of te koud kopje koffie. Deze thermosfles heeft daarnaast een hip ontwerp en heeft een inhoud van maar liefst 500ml.

Opmerking KoffieDuo Heeft een witte thermosfles niet jouw voorkeur? Geen probleem. Deze thermosfles is namelijk ook verkrijgbaar in het zwart, blauw en roze.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Bol.com


USB Cup verwarmer (vanaf € 6,99)

Mocht het thuiswerk advies ook in 2022 nog niet (volledig) verdwijnen dan is deze USB Kop verwarmer een perfect koffie cadeau. Deze USB Cup verwarmer is geen onbekende op KoffieDuo – dit cadeautje stond namelijk al eerder op onze cadeau-tip-lijst in 2020.

Doordat de prijs van echter naar beneden is bijgesteld – en het thuiswerken nog steeds niet is verdwenen – konden wij het niet laten om dit cadeautje opnieuw op onze lijst te zetten.

De USB kop verwarmer is eenvoudig aan te sluiten op een vrije USB poort en houdt de koffie warm totdat de ontvanger van jouw cadeau tijd heeft om een slokje te nemen. USB poort stress is daarnaast niet nodig. De kopjes verwarmer neemt 1 USB poort in beslag maar, doordat de houder dienst doet als USB hub, geeft deze er weer twee USB poorten voor terug.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Bol.com


Xavax Elektrische Melkopschuimer (€ 6,99)

Net als in 2020 staat ook dit jaar een handmatige melkopschuimer boven aan onze lijst. Wij hebben hiervoor gekozen omdat deze melkopschuimer net een stukje goedkoper is dan het model welke vorig jaar boven aan onze lijst heeft gestaan.

Daarnaast zijn wij (en niet alleen wij blijkt uit de vele positieve recensies) erg blij met de werking van deze ‘low-budget’ melkopschuimer.

Deze melkopschuimer werkt erg goed en is zeer eenvoudig in gebruik. Dat gezegd hebbende hebben wij wel een kleine tip. Deze melkopschuimer werkt op losse AA batterijen die niet zijn inbegrepen. Om teleurstelling te voorkomen raden wij daarom aan om ook oplaadbare batterijen (en eventueel een oplader) aan dit cadeau toe te voegen.

Dit koffie cadeautje wordt verkocht via de Mediamarkt


Opmerking KoffieDuoWij waren blij verrast met de keuze mogelijkheden maar staan zeer open voor (nog meer) leuke cadeau tips voor de koffie en espresso fanaat.


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden