Koffie servies en accessoires

5 Leuke Koffie Cadeautjes – onder de € 25 euro (2016)

Het onderstaande bericht komt uit 2016 – doordat de prijzen van alle, in dit bericht, genoemde artikelen flink zijn gedaald delen wij graag via deze weg een geupdate versie.

De tijd dat Sinterklaas (of de Kerstman) volautomatische espresso machines cadeau kon doen is (mede) door de crisis verleden tijd. De traditie om in de december maand cadeaus te geven en te ontvangen is gelukkig nog steeds zeer levendig.

Omdat de Sint en de Kerstman ook op de kleintjes moet letten zijn wij op zoek gegaan naar 5 leuke december cadeautjes voor de koffie liefhebber met een prijs tussen de 4 en maximaal 23 euro. 


GEFU permanent koffiefilter (12,99)

Slow coffee was is een trend die in opkomst is – En filtkoffie(machines) lijken bezig te zijn aan een comeback.

Een leuk cadeau die past binnen deze trend is volgens ons een permanent koffie filter. Niet alleen omdat deze zeer goed is voor het milieu, maar zeker ook omdat dit (relatief) goed geprijsde cadeau een leuk en praktisch alternatief bied voor het normale papieren filter – de ontvanger zal zich met dit cadeau nooit meer druk hoeft te maken of er nog wel voldoende koffiefilters in huis zijn (En hierdoor naar harte lust kan experimenteren met nieuwe koffie varianten).

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Bol.com


Bialetti Moka Express – Percolator (25,00)

De Bialetti 2-kops Moka Express is ‘s werelds meest erkende en gekoesterde koffiezetapparaat en produceert een rijke, heerlijke, aromatische espresso in slechts enkele minuten. 

De Bialetti valt met zijn prijs nog net binnen de marge van een leuk cadeautje – maar overstijgt dit niveau zeker door zijn gemak en kwaliteit.

Wat ons betreft is dit apparaatje een perfect cadeau om terug te vinden onder de kerstboom of tijdens pakjes avond.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht door Coolblue.nl


Tavola Swiss Nespresso capsulehouder (19,99)

Helaas is deze capsule houder alleen bestemd voor de Nespresso koffie fanaat. Doordat deze houder plaats heeft voor (opvallend) veel capsules konden wij het echter niet laten om deze capsule houder op te nemen in ons december lijstje. De prijs van de Tavola Swiss Nespresso capsulehouder is niet direct ‘een koopje te noemen’, maar wij zijn er zeker van dat een Nespresso drinker echt gelukkig kan worden van dit cadeau. Niet alleen doordat deze houder ruimte biedt aan 40 capsules, maar zeker ook door het feit dat zijn ontwerp een opvallende aanvulling is op (met name) de Nespresso Lattisima machines.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van BCC


Barista & Co Cacaostrooier Vormen (12,95)

Mooie Latte Art maken is een gave, een gave waar wij helaas geen aanleg voor lijken te hebben. Barista & Co biedt hierin de oplossing in de vorm van deze “strooi vormen”.
Deze Cacaostrooier wordt geleverd met 3 verschillende vormen/teksten, waardoor het nu zelfs voor de meest onhandige strooier (zoals wij) toch mogelijk is om cappucino te voorzien van een leuke tekst.

Dit cadeautje vonden wij persoonlijk erg aantrekkelijk (ook gezien de prijs) en hebben deze ook onszelf alvast cadeau gedaan.

*Dit koffie cadeautje is verkrijgbaar in de webwinkel van Fonq


Kinto Cast koffie glas – meerdere varianten (vanaf 4,99 per glas)

Het kan komen door onze voorliefde van koffie en espresso glazen, maar volgens ons zijn de koffie glazen van Kinto een ideal cadeautje voor de sint en kerstdagen.

Deze hitte bestenidge glazen zijn zijn voorzien van een strak en een “net wat chiquer” ontwerp. De glazen hebben per koffie variant een eigen versie, waardoor dit een set is die naar hartelust kan worden uitgebreid.

*Dit koffie cadeautje wordt verkocht in de webwinkel van Fonq


Opmerking KoffieDuoWij waren blij verrast met de keuze mogelijkheden maar staan zeer open voor (nog meer) leuke cadeau tips voor de koffie en espresso fanaat.


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Koffie servies en accessoires

4 Leuke Espresso Kopjes (2014)

*Onderstaande lijst stelden wij december 2014 samen – deze lijst is dus niet de nieuwste – aanbod en prijswijzigen worden