KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Bijzondere Espresso Bekers

Nederlands-Espresso-KopjeEspresso blijft een bijzonder (lekker) drankje. En om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. Vorig jaar ontdekten wij een wel heel bijzonder espressokopje – die niet alleen opvalt door het (op de Nederlandse vlag geïnspireerde) ontwerp, maar ook door zijn wel heel bijzondere gekreukelde vormgeving.
Vandaag kwamen wij er per toeval achter dat de collectie van deze kopjes is uitgebreid - en konden het niet laten een nieuw bericht aan deze kopjes te wijden. 

Deze leuke kreukel kopjes zijn van het merk Revol Froisses. De Espresso cupjes hebben een diameter van 6,5 cm en een inhoud van 8 cl – waardoor zij ideaal geschikt zijn voor een ristrotto, espresso of een kleine Lungo.

12 verschillende ontwerpen Espresso Kreukel Kopjes

Wij vonden de kopjes vinden in (minimaal) 12 verschillende ontwerpen. De opdruk van de verschillende kopjes is op een uitzonder na, afgeleid van een nationale vlag. Ideaal wanneer u net in een land op vakantie bent geweest, of natuurlijk leuk als cadeau voor uw vrienden in of uit het buitenland. 

De kopjes die wij konden vinden zijn:

Baskenland-Espresso-KopjeBretagne-Espresso-Kopje  Chinees-Espresso-KopjeCorsica-Espresso-KopjeDuits-Espresso-KopjeJamaica-Espresso-Kopje

Marrokaans-Espresso-KopjeNederlands-Espresso-KopjeNoors-Espresso-KopjePortugeese-Espresso-KopjeRusland-Espresso-KopjeSpaans-Espresso-Kopje

 

De Revol Froisses - Espresso cups zijn verkrijgbaar via Bol.com


Dit bericht delen:

KokenKoken