Filter koffieapparaat Koffie servies en accessoires

Senseo Switch – Perfect voor onder de kerstboom

Op zoek naar het perfecte koffie kerstcadeau voor onder/bij de kerstboom? Wat dacht je van de nieuwe Senseo Switch? Deze nieuwe Senseo heeft volgens ons alles in huis om een van de leukste kerstcadeaus van 2016 te worden.

Zo is dit koffiezetapparaat bijvoorbeeld; Instaat goede Senseo te bereiden, vervangt hij niet 1 maar 2 (koffie)apparaten in de keuken en ziet deze machine er daarnaast ook nog eens erg leuk uit.

Toegegeven, een Senseo Switch is niet het goedkoopste cadeautje om te geven. Toch weten wij zeker dat bijna iedere ontvanger zeer veel plezier van dit cadeau zal beleven. 


Nog niet zolang geleden hebben wij de Philips Senseo Switch aan onze collectie koffieapparaten toegevoegd. Dit deden wij op de eerste plaats omdat deze machine door zijn duo functie enorm tot de verbeelding sprak, en daarnaast omdat een filterkoffiemachine al een tijd aan onze verzameling ontbrak.

Nu wij de machine een tijdje met veel enthousiasme hebben gebruikt, en ons bericht over de Senseo Switch daarnaast een van de populairste artikelen op koffieduo is gebleken, leek het ons een leuk idee de Switch in de aanloop naar kerst opnieuw onder de aandacht te brengen.

Wat maakt de Senseo Switch een ideaal kerstcadeau?

Dat wij persoonlijk erg blij worden van de Philips is geen geheim, maar dat is uiteraard geen goede reden om het ook een ideaal kerstcadeau te noemen. Om die reden hebben wij geprobeerd een klein en (zo goed als mogelijk) objectief lijstje te maken met redenen die de Switch tot een perfect kerstcadeau maken.

  • De Senseo Switch vervangt zowel een Senseo als filterkoffieapparaat.

De prijs van een Senseo machine als kerstcadeau lijkt misschien iets aan de hoge kant. Toch denken wij dat, wanneer je de machine ziet als vervanger van 2 apparaten, deze machine toch nog  past binnen het segment “misschien niet goedkoop, maar toch nog betaalbaar als cadeau”. Met name wanneer de ontvanger van dit cadeau dit jaar een echt bijzonder cadeau verdiend.

  • Door het strakke ontwerp en de keuze uit drie neutrale kleuren past hij in bijna iedere keuken.

Doordat Philips deze machine in drie neutrale kleuren heeft uitgebracht past hij bijna direct in iedere keuken. Ook het formaat stelt op dit gebied niet teleur. De machine is misschien niet extreem klein, maar neemt in verhouding tot 2 apparaten absoluut minder plaats in op het aanrecht.

  • De machine is geschikt voor alle soorten Senseo Pads.

Het voordeel hiervan is op de eerste plaats het grote aanbod en de talloze keuze mogelijkheden. Daarnaast verkoopt iedere supermarkt de originele, en vaak ook eigen, Senseo koffiepads. Online bestellen (en wachten) is hierdoor niet verreist waardoor de ontvanger (of jij zelf) nooit lang zonder een kopje koffie hoeft te zitten.

  • De machine is geschikt voor alle soorten snelfilterkoffie.

Doordat de Switch ook filterkoffie kan bereiden is de keuze in koffie opties zelfs nog iets groter. Dit maakt deze machine ideaal voor wie het (net als wij) erg leuk vind om continu nieuwe koffiemalingen uit te proberen.

  • Met speciale pads bereid deze machine onder andere ook espresso, cappuccino en cappuccino choco.

Koffie is natuurlijk altijd erg lekker. Toch kan het zijn dat je soms zin hebt in net even iets anders. Geen melkopschuimer? Geen espressomachine? Geen probleem. Met speciale Senseo pads bereid de Switch namelijk ook een erg lekkere cappuccino (choco) of espresso.


  • De machine bereid binnen 30 seconden een (heet) kopje Senseo.

Een van de belangrijkste eigenschappen van iedere Senseo is en blijft de snelheid waarmee deze Senseo kan bereiden. Dit argument is ook bij de Switch nog steeds van toepassing. Binnen 30 seconden staat ook bij dit apparaat een (opvallend warm) kopje Senseo te wachten.

  • De machine bereid in minder dan 9 minuten een volle kan met koffie.

Het feit dat de Senseo Switch ook filterkoffie bereid is de voornaamste reden van zijn/haar succes. Bijna net zo prettig is daarbij dat ook dit binnen een mum van tijd gebeurt. De Switch bereid in nog geen 9 minuten een volle pot koffie, lang wachten op meerdere kopjes behoort daardoor tot het verleden.

  • De machine is instaat 2 kopjes (Senseo) koffie tegelijk te bereiden.

Na punt 6 en 7 lijkt het misschien iets wat overbodig ook dit punt te belichten. Toch vonden wij dit een belangrijke toevoeging aangezien Senseo machines, nog steeds, een van de weinige single serve machines zijn die voorzien zijn van de optie om twee kopjes tegelijk te bereiden.

  •  Het koffieplateau biedt ruimte aan bijna ieder denkbaar formaat koffie kopje of glas.

Een punt waar wellicht niet iedereen oplet, maar toch erg prettig kan zijn is de enorme ruimte die deze machine biedt. Van een complete koffie pot, een grote koffiemok tot een klein espresso kopje – eigenlijk alle denkbare opties passen onder dit apparaat. Nogmaals het lijkt niet belangrijk, toch weten wij uit ervaring hoe vervelend het is wanneer je favoriete koffiemok niet onder je machine past.

  • Senseo is nog steeds de meest gedronken ‘single serve’ (éénkops) koffie in Nederland.

Het feit dat nog Senseo ondanks de enorme concurrentie nog steeds het meest gedronken single serve kopje koffie is maakt dat succes met dit cadeau bijna altijd gegarandeerd is.

Maak van de Senseo Switch een nog leuker kerstcadeau

Wil jij van de Senseo Switch een nog leuker kerstcadeau maken? En heb jij nog ruimte in jouw cadeau budget? Dan weten wij zeker dat dit cadeau nog leuker wordt in combinatie met de volgende drie toevoegingen.

Wil jij dit jaar echt uitpakken met de kerst? Dan raden wij aan de Senseo Switch te combineren met de Senseo melkopschuimer. Samen met de melkopschuimer maakt de machine bijna direct een erg lekker kopje cappuccino – bijkomend voordeel – het ontwerp van de Switch en de melkopschuimer sluiten erg goed op elkaar aan, zeker wanneer ze beiden in dezelfde kleur worden gekocht.

Een iets goedkopere toevoeging, maar niet minder leuk, zijn deze bijpassende Senseo glazen. Twee glazen kosten net iets minder dan 10 euro, waardoor ze ook met nog maar een klein beetje ruimte in je budget een optie zijn.

Een zak met koffiepads op het aanrecht (of in de la) is misschien niet het leukste om te zien. Waardoor deze strakke RVS voorraadbus dan ook een erg mooie toevoeging zal zijn. De bus is verkrijgbaar is vier verschillende uitvoeringen en kan (voor de echt gulle gever) nog worden uitgebreid met een bijpassend koffiepad afvalbakje.


Opmerking KoffieDuoEen goede tip? Dan nodigen wij je uiteraard graag uit deze met ons te delen.

 


Gerelateerde berichten

Koffie servies en accessoires

Bijzondere Espresso Beker

Espresso is een bijzonder (lekker) drankje, om die reden zijn wij dan ook vaak opzoek naar een bijpassend bijzonder espressokopje. 
Filter koffieapparaat Koffiepadmachines

Phillips Senseo Latte Duo

De Phillips Senseo Latte Duo is alweer een tijdje verkrijgbaar, maar tot op heden waren wij niet eerder in de