KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Drie Zomerse Koffie Recepten

3 (alcoholische) koffierecepten voor een instant vakantiegevoel

Vakantie Koffie Recept 01Ga jij dit jaar niet (of niet ver) op vakantie? Maar wil jij wel graag genieten van 'het' vakantiegevoel? Dan weten wij zeker dat jij dit gevoel direct zult ervaren wanneer jij jezelf op een van de drie koffierecepten uit dit bericht trakteert. 

Ieder recept uit dit bericht staat in het teken van een bekend vakantieland. Hierdoor wordt het extra gemakkelijk om, tijdens het drinken van een kopje koffie, jouw vakantiegevoel tot leven te wekken.

Lees meer: Drie Zomerse Koffie...

Minder cups tijdens Corona

L'Or espresso sluit webshop - Nespresso beperkt aanbod

Nespresso Niet LeverbaarWie een Nespresso machine bezit en graag koffie capsules online besteld krijgt (steeds meer) te maken met een 'koffie obstakel'. Het aanbod capsules op de officiële Nespresso site is, in verband met de pandemie, namelijk tijdelijk drastisch verlaagd.

Uitwijken naar de site van capsule concurrent L'OR espresso was korte tijd een optie, maar helaas, ook deze optie komt te vervallen. De (Nederlandse) L'OR espresso webshop sluit namelijk op 14 mei haar digitale deuren. 

Zijn jouw (N)espresso capsules bijna verbruikt? En vindt jij de supermarkt op dit moment geen prettige plek?

Via deze 4 webwinkels kun jij alsnog vanuit huis jouw (N)espresso capsule voorraad aanvullen:

Lees meer: Minder cups tijdens...

Drie Dalgona alternatieven

Dalgona koffie moe? Maak kennis met deze drie alternatieven

Dalgona KoffieOndanks dat Dalgona-koffie in geen enkele 2020 koffietrend lijst werd voorspeld is het toch echt 'de' koffiesensatie van dit moment.

En dat is niet zo gek. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze ultra-romige latte - die er op Instagram heerlijk uitziet en smaakt alsof een barista het gemaakt heeft - snapt precies waarom menig persoon verslaafd is geraakt aan deze wereldwijde koffie hit.

Lees meer: Drie Dalgona...

Recept: IJskoffie Amandelmelk en Alcoholvrije Rum

IJskoffie Rum AmandelmelkIJskoffie met amandelmelk en alcoholvrije rum? Het smaakt (zelfs) nog lekkerder dan het klinkt. Dit verfrissende alchohol vrije koffie recept maakte wij na aanleiding van een recept die wij toegestuurd kregen van koffieduo bezoeker Laurens.

Na het bereiden en proeven wisten wij twee dingen direct zeker: 1 - Ik lust er nog wel een en 2 - Dit simpele, maar ontzettend lekkere, recept zetten wij zo snel mogelijk op onze site.

Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

Lees meer: Recept: IJskoffie...

KokenKoken