A Modo Mio Capsules
'A Modo Mio' is de Italiaanse vertaling van 'op mijn manier'. Het is niet voor niets dat het bekende koffiemerk Lavazza juist die naam gekozen heeft voor haar “capsule” koffie machines. Volgens Lavazza maakt het perfecte kopje koffie namelijk een groot verschil.
Een persoonlijk keuze maken uit de 10 koffiesmaken van Lavazza is wellicht nog een uitdaging, maar doordat iedere smaak uniek is een verkeerde keuze maken niet mogelijk en staan alle capsules garant voor een kopje koffie “op jouw manier”.
10 Varianten Lavazza Modo Mio cups
Naam: | Smaak: |
SOAVE |
|
LIEVE |
|
Zacht, rond en romig van smaak |
|
DEK CREMOSO ![]() |
Cafeïnevrije koffie met een volle en evenwichtige smaak Dek Cremoso is online verkrijgbaar vanaf € 5.59 - per 16 cups |
DELIZIOSO ![]() |
|
¡TIERRA! ![]() |
Vleugje chocolade, intens, donker |
MAGIA ![]() |
|
PASSIONALE ![]() |
Harmonieus, vol en zacht Een Braziliaanse Arabica met een volle smaak van noten en gedroogd fruit gecombineerd met Indiase Arabica en hun intense zoete aroma’s. Deze eigenschappen en de donker geroosterde koffie zorgen voor een harmonieuze, volle, lichte karamelachtige smaak met een geroosterd accent. Passionale is online verkrijgbaar vanaf € 12.19 - per 36 cups |
INTENSO ![]() |
Intens, vol en rond Intens, vol en rond Dit is Intenso A Modo Mio. Een mix van koffies afkomstig uit zuid oost Azië, met een rijke smaak en accenten van kruiden, perfect gemend met de krachtige Arabica uit Brazilië en de egale koffies uit de gebergten van India. Zo ontstaat een espresso met een langdurige volle nasmaak en rijk aan kruidige aroma’s. |
DIVINO |
Geraffineerd, vol van smaak en met een vleugje chocolade Een selectie van Arabica uit Midden- en Zuid-Amerika met een karakteristieke smaak en accenten van exotisch fruit smelt samen met de uitmuntende gewassen Robusta-soorten uit Centraal- en Zuid-Azië, die een zachte en kruidige smaak hebben. Door de krachtige branding van de koffie wordt de excellente kwaliteit van deze verrukkelijke koffie versterkt. Een geraffineerde eerste klas espresso met een langdurige nasmaak eindigend met een vleugje chocolade, een voor de echte kenner. |