KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Limited Edition Nespresso Tribute to Milano & Palermo

Nespresso Tribute to Milano

Ieder jaar creëert Nespresso een aantal Limited Edition koffie capsules die een volgens Nespresso garant zouden staan voor ‘een gevoel van verbazing en vreugde’. Deze tijdelijke varianten zijn gecreëerd met als doel ‘de meest veeleisende koffieliefhebbers van de wereld een nieuwe zintuiglijk genoegen te laten ervaren’.

Dit jaar lanceert Nespresso onder deze noemer de varianten Tribute to Milano en Tribute to Palermo, waarmee zij een ode brengen aan de diversiteit en rijkdom van de Italiaanse koffiecultuur. 

“Na de introductie van onze Limited Edition Grands Crus Trieste en Napoli in 2013, wilden we ons eerbetoon aan Italië voortzetten door Grands Crus te creëren die doen denken aan de unieke cultuur van Milaan en Palermo. Tribute to Milano is onze interpretatie van de drukte van het elegante en levendige Milaan. Tribute to Palermo is een krachtige en intense ristretto met een volle body. We hebben ons laten inspireren door de aroma’s van de Siciliaanse markten vol kleurrijke kruiden, zodat de aroma’s van cacao en pittige peper het gevoel oproepen van de plaatselijke bevolking op de markt”, -  Karsten Ranitzsch Hoofd Koffie Nespresso.

 

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 

Milano

Nespresso Tribute to Milano

 

 9

ELEGANT EN ZEER AROMATISCH

Een aromatische ristrettomelange van Arabica-variëteiten uit Zuid- en Centraal-Amerika, die worden versterkt met gewassen Robusta uit Guatemala. Het resultaat is een gebalanceerde koffie met fruitachtige tonen en zoete graanaccenten. Intensiteit 9.

€  0.45       


Milano Bestellen

Alternatieve nespresso cups

Palermo

Nespresso Tribute to Palermo 

 

11

RIJK EN KRUIDIG

Deze krachtige, bittere melange van Afrikaanse Arabica- en Robusta-variëteiten wordt intens gebrand, om aroma's van cacao en pittige peper te onthullen. Deze ristretto heeft een volle body en een zijdezachte textuur. Intensiteit 11.

€  0.45       


Palermo Bestellen

Alternatieve nespresso cups