KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso Variations 2016 Limited Edition

Nespresso variations limited edition 2016

Traditie getrouw introduceert Nespresso in deze periode van het jaar drie tijdelijke variations. Een traditie die ook dit jaar voor ons gelijk staat met het de start van de 'feest' periode. Zoals wij ieder jaar toeleven naar de kerstdagen, zo kijken wij (stiekem) ook altijd een beetje uit naar de speciale koffie's die worden aangeboden in de periode ervoor. Bij Starbucks krijgen wij dit gevoel bij de Ginger-Bread Latte. Bij Nespresso's komt dit gevoel naar boven tijdens het drinken van de variations. 

De Nespresso variations van 2016 zijn geïnspireerd op de "meest verfijnde Oostenrijkse lekkernijen" deze lekkernijen zijn volgens Nespresso; Apfelstrudel, Sachertorte en Linzer Torte. 

Nespresso Variations 2016 Limited Edition

De Variations Limited Edition van dit jaar vormen een smaakvol eerbetoon aan drie wereldberoemde Oostenrijkse recepten voor taart en gebak.

De smaak van taart en toetjes

Het thema van de Nespresso Variations 2016 Limited Edition is Oostenrijkse lekkernijen. Een thema wat goed aansluit op het thema van eerdere jaren omdat zij ook dit jaar hebben gekozen voor de smaak van koekjes en taart. In 2014 koos Nespresso als thema zoete desserts en in 2015 biscuit en koekjes.

De Variations van 2016 hebben meer overeenkomsten met de voorgangers van voorgaande jaar. Zo is bijvoorbeeld de smaak van Chocolade ook dit jaar weer vertegenwoordigd (in 2015 was deze smaak terug te vinden in de Ciocco Ginger) en is ook dit jaar de smaak van appel weer te herkennen (in 2014 was deze smaak vertegenwoordigd in de variant Apple Crumble). 

Hoe smaken de smaken?

Op het moment van schrijven hebben wij de Nespresso varations van 2016 helaas nog niet kunnen proefen. Zodra wij onze bestelling hebben ontvangen delen wij uiteraard graag onze smaakervaring.

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 
ApfelstrudelVariations Apfelstrudel

 

 6

Apfelstrudel - Een eerbetoon aan de Oostenrijkse apfelstrudel

Variations Apfelstrudel is het resultaat van het zoete samenspel van de evenwichtige, ronde tonen van Livanto en de rijke smaken van gebak, appels uit de oven en een vleugje kaneel.

€  0.42                 
Apfelstrudel
Bestellen

Alternatieve nespresso cups 

Sachertorte

Variations Sachertorte

 

Sachertorte -  Een eerbetoon aan de Oostenrijkse Sachertorte

Variations Sachertorte is het resultaat van het zoete samenspel van de evenwichtige, ronde tonen van Livanto en de smaken van zachte chocolade en abrikoos.

€  0.42                 

Sachertorte
Bestellen

Alternatieve nespresso cups 

 

Linzer Torte

Variations Linzer Torte

 

 

Linzer Torte - Een eerbetoon aan de Oostenrijkse Linzer Torte

Variations Linzer Torte is het resultaat van het zoete samenspel van de evenwichtige, ronde tonen van Livanto en de smaken van rode vruchten en kruidkoek.

 

 €  0.42                 

Linzer Torte Bestellen

Alternatieve nespresso cups 

 

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken besteld en vinden ze erg lekker, maar natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd naar uw ervaringen. Wij nodigen je dan ook graag uit om jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.