KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Limited Edition Nespresso Selection Vintage 2014

Selection Vintage 2014

Traditie getrouw brengt Nespresso ieder jaar een aantal speciale limited edition Nespresso capsules uit.
Nu, aan het begin van 2017 is deze eer toebedeeld aan de "Nespresso Selection Vintage 2014" capsules, welke vanaf nu beperkt beperkt verkrijgbaar zijn in de Nederlandse Nespresso boutiques en in de Nespresso webwinkel.

De limited Edition Nespresso Selection Vintage 2014 is het resultaat van zorgvuldige aandacht en expertise. Door de bonen ambachtelijk onder gecontroleerde omstandigheden te laten rijpen ontstaat er een nieuw, fluweelzacht aromaprofiel.

De Nespresso experts hebben de meest veelbelovende Arabica bonen uit de weelderige Colombiaanse Hooglanden geselecteerd. De groene koffiebonen zijn vervolgens onder gecontroleerde omstandigheden opgeslagen, waardoor er een nieuwe uitzonderlijke smaakbelevenis ontstond.

 

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 

Selection Vintage 2014

Selection Vintage 2014

 

 7

Elegante houttonen en zachte fruitaccenten

SELECTION VINTAGE 2014 Heeft een complex aromatisch profiel van elegante houttonen en zachte fruitaccenten, evenals een soepele, fluweelzachte textuur.

€  0.50                 

Nespresso SELECTION VINTAGE 2014

Alternatieve nespresso cups     

Oorsprong Selection Vintage 2014

Niet iedere koffie heeft het privilege om volledig te rijpen en niet alle koffiesoorten zijn geschikt voor langere rijping. De Nespresso experts hebben de meest veelbelovende Arabica bonen uit de weelderige Colombiaanse Hooglanden geselecteerd. De groene koffiebonen zijn vervolgens onder gecontroleerde omstandigheden opgeslagen, waardoor er een nieuwe uitzonderlijke smaakbelevenis ontstond.

Branden

Om alle aroma’s van de koffiebonen tot hun recht te laten komen, hebben de Nespresso experts de split-roasting techniek toegepast. Een deel van de bonen worden licht gebrand om de specifieke elegante aroma´s te beschermen en het overige deel wordt donker gebrand om de rijke smaak en textuur te verbeteren.

Aromatisch profiel Selection Vintage 2014

Een complex aromatisch profiel van elegante houttonen en zachte fruitaccenten, evenals een soepele, fluweelzachte textuur. Drink deze koffie als espresso (40 ml) of in een REVEAL glas voor een uitzonderlijke koffiebeleving.

A De Limited Edition Selection Vintage 2014 is, slechts voor een beperkte periode, verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques, Nespresso webwinkel via de Nespresso app.


Dit bericht delen: