KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso Variations 2017 Limited Edition

- Koffie met een snoepsmaak? -

Nespresso Limited Edition Variations Confetto Snow Ball

Het is weer zover, de feest(maand) stemming begint langzaam opgang te komen en precies op dat moment komt het bericht dat de nieuwe Nespresso Limited Edition Variations weer verkrijgbaar zijn. 

Elk jaar is het opnieuw weer een verrassing wat Nespresso tijdelijk toevoegt aan haar assortiment, en dit jaar vonden wij de keuze ook echt letterlijk verrassend. Na drie jaar inspiratie te hebben gezocht in de koek/cake hoekt, koos Nespresso er dit jaar voor om zich te laten inspireren door de snoepgoed…

Nespresso onthult haar Limited Edition Festive Collection (vrijwel) nooit alleen. De capsules worden vaak vergezeld door een exclusieve collectie koffie accessoires die speciaal voor deze gelegenheid worden ontworpen en gemaakt.

Voor deze collectie ging Nespresso dit jaar de samenwerking aan met de beroemde artiesten Craig & Karl. Om de kleur en het plezier van het seizoen tot leven te brengen, is deze exclusieve collectie geïnspireerd op traditionele snoepjes die nostalgische jeugdherinneringen oproepen.

Snoepgoed en een nieuw ontwerp voor de Aeroccino

De exclusieve collectie van koffie accessoires die uit deze samenwerking voort is gekomen bestaat uit een travel mug, lungo kopjes, een capsulehouder en - voor zover wij na konden gaan - voor het eerst zelfs een speciaal ontworpen Aeroccino 3 (melkopschuimer).

Craig Karl Aeroccino3

Hoe smaken de smaken?

Op het moment van schrijven hebben wij de Nespresso varations van 2017 helaas nog niet in huis, dus helaas nog niet kunnen proefen. Zodra wij onze bestelling hebben ontvangen delen wij uiteraard graag onze smaakervaring.

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 
SnowballVARIATIONS CONFETTO SNOWBALL 2

 

 6

Confetto Snowball - Doet je denken aan de smaak van zoet gebak. 

Variations Confetto Snowball, een heerlijke espresso gecombineerd met zoete tonen van kokosnoot en een vleugje vanille.

€  0.45                 
Confetto Snowball
Bestellen

Liquorice

VARIATIONS CONFETTO LICORICE

 

Confetto Liquorice -  Doet je denken aan de smaak van drop. 

Een smaakvolle espresso aangevuld met een combinatie van verschillende specerijen die je de smaak van drop doen ervaren.

€  0.45                 

Liquorice
Bestellen

 

Orangette

VARIATIONS CONFETTO ORANGETTE

 

 

Confetto Orangette - Een zoet samenspel tussen sinaasappel en chocolade

Een levendige espresso met tonen van sinaasappelschil en een vleugje chocolade.

 

 €  0.45                 

Orrangette Bestellen

 

 

De capsules uit voorgaande jaren bestellen

De smaken die Nespresso in deze periode uitbrengt zijn vaak bijzonder smakelijk. Mis jij (net als wij) de apple crumble uit 2014, of de apfelstrudel uit 2016? dan is een bezoekje aan Ebay zeker de moeite waard, omdat de oude smaken hier over het algemeen nog tekoop worden aangeboden. 

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken besteld en kunnen niet wachten om ze te proeven. Doordat de (op snoep gebaseerde) snoepsmaken ons niet direct tot de verbeelding spreekt zijn wij, zoals altijd, heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproeft. Wij nodigen je dan ook graag uit om jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.


Dit bericht delen: