KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso Variations 2020 Limited Edition

- Feestelijk Italiaans -

Nespresso Variations 2019

Hoewel de feestdagen dit jaar iets anders (en wellicht iets minder feestelijk) zullen verlopen als andere jaren is het nog steeds een tijd van tradities, feestelijkheid en gezelligheid. De nieuwe limited edition Nespresso capsules sluiten hier perfect op aan.

Het thema van de capsules is dit jaar Italian Festive - en de collectie bestaat dit jaar opnieuw uit drie capsules. Drie koffies waarbij een rijke traditie aan zoete lekkernijen karakteristiek voor Italië worden gecombineerd.

Opnieuw een land als thema

Na Parijs en Scandinavië is het thema dit jaar feestelijk Italiaans.

De Nespresso koffie experts lieten zich, voor de Italian Festive collectie, inspireren door Italiaanse kersttradities. Het resultaat zijn drie heerlijke tijdelijke capsulesmaken;

Torta di Nocciole, die zijn smaak ontleent aan de beroemde hazelnootcake uit de regio Piemonte; Amaretti, een eerbetoon aan de beroemde koekjes met amandelsmaak met dezelfde naam die hun oorsprong hebben in Lombardije; evenals (natuurlijk) een klassieke zwarte espresso, Il Caffè.

Tijdelijk is ook echt tijdelijk

Dat tijdelijk ook echt tijdelijk is ontdekte wij al in 2018 toen de feestelijke capsules al ver voor de feestdagen niet meer leverbaar waren.

Ook dit jaar lijkt het erop dat een deel van de capsules niet tot aan de feestdagen in de Nespresso webwinkel verkrijgbaar zullen zijn - de Il Caffè is (in ieder geval op Black Friday) niet verkrijgbaar in de online winkel van Nespresso.

* Om misverstanden te voorkomen. KoffieDuo is op geen enkele wijze verbonden aan Nespresso en wij ontvangen geen vergoeding wanneer jij een bestelling bij Nespresso plaatst.

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 
Il Caffè
Nespresso Il Caffe

 

 13

Il Caffè - Een robuuste koffie vol gebrande graantonen.

Volgens Nespresso is een klein slokje Il Caffè al voldoende om jouw smaakpapillen de complete beleving van een Italiaanse espresso te laten beleven. 

 

€  0.49                 
Il Caffè
Bestellen

Amaretti Flavour

Nespresso Italia Amaretti

 

 

Amaretti Flavour - Een espresso die je zintuigen prikkelt

De Amaretti Flavour capsule bevat aroma’s van vanille en bitterzoete amandelen. Deze vormen een mooie balans met graantonen van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en een verrassende fruittoon.

€  0.49                 

Amaretti Flavour
Bestellen

 

Italia Torta Di Nocciole Flavour

Nespresso Torta Di Nocciol

 

 

 

Italia Torta Di Nocciole Flavour - Je proeft vanillepudding, slagroom, amandeltonen en een subtiel vleugje zoete meringue.

Deze bijzonder smaakvolle capsule is geïnspireerd op de Kvafjordkake, die ze in Noorwegen ook wel de ‘lekkerste taart ter wereld’ noemen.

 

 €  0.49                

Italia Tora Di Nocciole Flavour Bestellen

 

De capsules uit voorgaande jaren bestellen

Net als ieder jaar dromen wij rond deze tijd altijd even terug bij de gedachte aan de cups uit het verleden. De smaken die Nespresso in deze periode uitbrengt zijn vaak bijzonder en vrijwel altijd zeer smakelijk.

Mis jij (net als wij) de apple crumble uit 2014, of de apfelstrudel uit 2016? dan is een bezoekje aan Ebay zeker de moeite waard. De oude capsules worden hier over het algemeen nog steeds te koop aangeboden - Maar let op; de prijs die je betaald is zeker niet goedkoop te noemen. 

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken van 2020 nog niet in huis. Natuurlijk kunnen niet wachten om deze capsules te proeven en onze mening te delen.

Zoals altijd zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproefd. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om zijn of haar ervaring met deze tijdelijke varianten te delen.


Dit bericht delen:

KokenKoken