KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso als beste getest

consumentenbond-beste-getestDe consumentenbond heeft onlangs haar jaarlijkse koffie en espresso machine onderzoek uitgevoerd. 
Een leuk feitje vonden wij dat maar liefst 13 Nespresso machines het precidaat 'Beste uit de Test' mochten ontvangen. 

Tijdens deze consumentenbond espresso test werd niet alleen de koffie geproefd maar werd er ook gelet op de temperatuur, het gebruikersgemak en het energieverbruik.

De onderstaande Nespresso machines scoorden het hoogste aantal punten:

Gran Maestria: 8,4

De Gran Maestria staat bij ons niet alleen bekend om zijn prachtige uiterlijk – maar ook door zijn perfecte bereiding van (N)espresso capsules. De consumentenbond beloonde de Nespresso Gran Maestria met een 8,4 een cijfer wat ons betreft meer dan verdiend is.

Lees onze ervaringen met de Nespresso Gran Meastria.

Nespresso CitiZ & Milk: 8,3

De Nespresso CitiZ & Milk scoorde bij de consumentenbond het cijfer 8,3 en komt hiermee net iets lager (maar nog steeds zeer hoog) uit de test. Dat de Nespresso CitiZ & Milk een hoog cijfer mocht ontvangen vonden wij persoonlijk niet verwonderlijk omdat de Nespresso Citiz bij ons dienst doet als onze dagelijkse Nespresso machine. De Nespresso CitiZ & Milk combineert een mooi uiterlijk met het gebruiksgemak van Nespresso en de heerlijke schuimlaag die wij tot op heden slechts konden bereiken met de aeroccino.

Lees onze ervaringen met de Nespresso CitiZ & Milk.

Nespresso Lattissima: 8,2

Ook de Nespresso Lattissima scoorde hoge ogen bij de jury van de consumentenbond. Net als vele anderen ondervonden ook zij het gemak van het automatische melkopschuimsysteem van de Lattissima. Dit systeem is uniek binnen het Nespresso assortiment (eerder zagen wij het al wel bij onder anderen DE) waardoor de Nespresso Lattissima absoluut een hoog cijfer verdiend heeft.

Lees onze ervaringen met de Nespresso Lattissima.

Nespresso Essenza Earth: 8,1

Ook de goedkoopste Nespresso machine is door de consumentbond beloond met een ruime 8. De Nespresso Essenza Earth heeft naast zijn prijs als voordeel dat hij zeer weinig ruimte nodig in beslag neemt en hierdoor ook ideaal geschikt is voor kleinere aanrechtbladen. Gecombineerd met een automatische melkopschuimer kan de Nespresso Essenza Earth niet alleen de concurrentie aan met zijn grote broers/zussen maar staat absoluut ook zijn mannetje in vergelijking met duurdere vol automatische espresso machines.

Lees onze ervaringen met de Nespresso Essenza Earth.


Dit bericht delen: