Nespresso

GoedCupje – Nieuwe (N)espresso cupjes

Dat de vraag naar alternatieve Nespresso capsules blijft aanhouden bewijst het aantal nieuwe merken (N)espresso cupjes die afgelopen periode zijn gelanceerd. Waar eerst alleen L’or Espresso en Massimo de strijd aan ging met Nespresso wordt de strijd voor een plaatsje in de Nespresso machine nu door steeds meer merken gestreden.


Deze nieuwe merken zijn een groot voordeel voor de consument, niet alleen omdat de keuze steeds groter wordt, maar zeker ook omdat er nu op het gebied van prijs steeds meer concurrentie begint te ontstaan. Vooral dat laatste bewijst het onlangs geïntroduceerde (N)espresso capsule merk GoedCupje.

GoedCupje de cupjes

Goedkopje heeft op dit moment drie varianten (N)espresso capsules in haar assortiment.
Dit drietal bestaat het uit het (voor de espresso liefhebber bekende) aanbod van;

GOEDCUPJE RISTRETTO

Sterktegraad: 5 van 5

Omschrijving:

De Ristretto is gemaakt van Arabica-koffiebonen. Deze bonen zorgen voor een diepe, unieke melange met een vriendelijke doch stevige bite.

Drink hem op 25ml.

Prijs: €  0,23

Ristretto Bestellen

ESPRESSO

Sterktegraad: 4 van 5

Omschrijving:

De Espresso is gemaakt van de Arabica-koffiebonen. Deze bonen zorgen voor een intense melange met een verrassend milde afdronk.

Prijs: €  0,23

Espresso Bestellen

LUNGO

Nespresso Kazaar

Sterktegraad: 3 van 5

Omschrijving:

De Lungo is gemaakt van Arabica-koffiebonen. Deze bonen geven een duurzame melange met een milde en aromatische smaak.

Prijs: €  0,23

Lungo Bestellen

GoedCupje voor een goede prijs

Naast het streven dat GoedCupje een kwalitatief alternatief voor de originele capsules wilt brengen, combineren zij dit streven ook met de intentie dit tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs te doen.

Om dit mogelijk te maken introduceren zij naast losse verkoop van capsules ook een abonnementsvorm waarmee het mogelijk is om nog meer te besparen op de aanschaf van capsules. Dat dit al snel op loopt bewijst een snelle blik op hun (erg mooie) website en wordt direct duidelijk dat dit op kan lopen tot 2 euro korting per 100 capsules.

GoedCupje cupjes proberen

Een abonnement of direct 100 capsules bestellen van een nieuw merk besluit u meestal niet zomaar – en gelukkig heeft GoedCupje ook hier rekening mee gehouden in de vorm van een proefpakket. Het proefpakket bestaat uit de drie varianten (N)espresso capsules met daarin doosjes van 10 capsules van iedere variant.

Direct meer informatie over het proefpakket

GoedCupje ervaringen

Omdat wij zelf nog geen kennis hebben gemaakt met dit nieuwe capsule merk kunnen wij helaas nog niet onze persoonlijke ervaring met jou delen. Natuurlijk plaatsen wij zodra wij deze capsules hebben geprobeerd onze ervaringen, maar nodigen wij jou nu natuurlijk alvast uit jouw ervaringen met deze nieuwe capsules met ons te delen.

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.