Nespresso

Koffie capsule maker HEMA voor Nespresso

HEMA introduceert deze week een ‘nieuw’ product waar (denken wij) menig Nespresso blij van zal worden namelijk; HEMA’s eigen Koffie capsule maker.

Helemaal nieuw is het idee van Hervulbare (N)espresso capsules niet (hervulbare Nespresso capsules van bijv. CoffeeDuck zijn al een aantal jaar verkrijgbaar), toch lijkt de hervulbare HEMA cup net even anders en op een zeer handige en kostenbesparende Nespresso accessoire.

Binnenkort testen en plaatsen wij onze ervaringen met deze nieuwe koffiecapsulemaker. Hoe deze koffiecapsulemaker werkt en wat deze kost lees je tot die tijd alvast hier.


Voor wie is de koffiecapsule maker van de HEMA bedoeld?

Ben jij gek op het gemak van een (N)espresso capsule machine, maar geen fan van de (prijs van) capsules die geschikt zijn voor jouw machine? Dan is de HEMA koffiecapsule maker de oplossing. Met de koffiecapsule maker van HEMA maak jij je eigen capsules gevuld met jouw favoriete koffie. Zo geniet je voortaan weer van verse, lekkere en budget vriendelijke koffie maar ook nog steeds van de gemakken die een espresso capsule machine biedt.

Hoe werkt de koffiecapsule maker van de HEMA?

1. Vul de capsule met koffie

2. Plaats de aluminium deksel op de capsule

3. Plaats in de koffiecapsule maker

4. Draai een kwartslag

5. Klaar voor gebruik!

Wat kost de koffiecapsule maker van de HEMA?

De koffiecapsule maker starterkit kost op dit moment 20,- deze starterkit bestaat uit de koffiecapsule maker en een koffieschepje, twee capsules en 100 deksels. Wanneer de capsules aan vervanging toe zijn is het niet nodig om een hele nieuwe set te kopen. HEMA biedt namelijk voor 10,- een navulkit met daarin een capsule en 200 deksels.

De koffiecapsule maker van de HEMA en de koffiecapsule maker navulkit zijn beiden vanaf 26 september verkrijgbaar in de HEMA winkels en online via hema.nl.

Ervaringen met de Koffie capsule maker van de HEMA

Binnenkort plaatsen wij onze ervaring met de Koffie capsule maker van de HEMA. Natuurlijk zijn wij zoals altijd heel erg benieuwd naar de ervaringen van anderen. Heb jij de koffie capsule maker van de HEMA geprobeerd? Dan nodigen wij je graag uit jouw ervaringen met ons en andere bezoekers hieronder te delen.

Direct naar de Koffie Capsule Maker van de HEMA


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.