Nespresso

Nespresso: Limited Edition Cafezinho Do Brasil

Nespresso Brazil

Traditie getrouw brengt Nespresso ook dit jaar een speciale limited edition Nespresso Capsule uit. Dit keer is deze eer toebedeeld aan de capsules “Cafezinho Do Brasil” en is deze vanaf nu beperkt beschikbaar in Nederland.

Zoals de naam al doet vermoeden vind de koffie die gebruikt wordt in deze Nespresso capsules zijn oorsprong in Brazilië. Deze beschrijving van deze capsule maakt direct ons (in ieder geval) direct nieuwschierig en luidt als volgt “Een intense en sensuele espresso met een aangenaam bitter accent”.


NESPRESSO CAFEZINHO DO BRASIL
Cafezinho Do Brasil

Sterktegraad: 9

Omschrijving:

Een intense en sensuele espresso met onverwachte tonen van walnoot en sandelhout, aangevuld door kruidige accenten die doen denken aan tijm en rozemarijn.

Espirito Santo koffiebonen zijn apart geroosterd gedurende een optimale tijd om de kruidige tonen te behouden. De koffiebonen uit de andere regio’s zijn samen geroosterd door middel van een dark roasting methode voor een rijkere body, hogere intensiteit en bittere tonen.

Prijs: €  0.45

Leverbaar tot: Helaas niet langer verkrijgbaar


Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.