Nespresso

Limited Edition Nespresso Capsules: Café Istanbul & Caffè Venezia

Nespresso’s eerste limited edition capsules van dit jaar zijn een feit. Traditie getrouw presenteerde zij in de derde week van januari 2 nieuwe, en tijdelijk verkrijgbare, Nespresso capsules. Het thema van de limited edition capsules is dit jaar: ‘s werelds eerste koffiehuizen.

De twee capsules beloven ons terug te voeren naar lang vervlogen tijden. De eerste “Café Istanbul” neemt ons mee naar het Istanbul van de 16de eeuw. De tweede variant “Caffé Venezia” neemt ons mee naar de eerste koffie huizen aan het Piazza San Marco in Venetië.


Het verhaal achter deze limited edition Nespresso capsules:

De twee nieuwe Limited Edition koffies van Nespresso Café Istanbul en Caffè Venezia zijn geïnspireerd op de allereerste koffiehuizen in Istanbul en Venetië. Nespresso neemt ons met deze capsules mee terug in de tijd naar een tijd dat koffie (nog) uniek, bijzonder en exotisch was.

Door het drinken van deze capsules kun jij nu zelf genieten van de smaken van toen en ondertussen weg dromen bij de gedachten aan de muziek en creatieve energie waar de eerste koffiehuizen om bekend stonden.


Nespresso Café Istanbul

“Proef de geschiedenis in Café Istanbul, die de sfeer van een oosterse bazaar oproept.”

Café Istanbul is een levendige en historische blend die ons mee neemt naar een oosterse bazaar uit de 16de eeuw. Het is een capsule gevuld met Arabische mokka-koffie uit Jemen vermengd met Oost-Indische en Indiase tonen.

Deze koffie is geïnspireerd op historische melanges en heeft een exotisch karakter met pittige tonen van intense geroosterde en zwarte peper.

Met het sterkte cijfer 10 is deze tijdelijke koffiecapsule perfect voor een stevige espresso maar ook de ideale basis voor een perfecte latte macchiato.

Direct naar de: Cafè Istanbul pagina van Nespresso


Nespresso Caffè Venezia

“Met een kopje Caffè Venezia reis je met ons mee terug in de tijd en proef de creatieve energie.”

Caffe Venezia NespressoDe Caffè Venezia laat ons kennis maken met de rijke geschiedenis van koffie. Deze capsule bevat koffie uit de oude Ethiopische regio Harrar welke zich mengt met Indiase Arabica.

Deze combinatie creëert een koffie die rijk is aan de exotische geuren en smaken uit het oosten. De wilde en bloemige noten van deze capsule combineren perfect met het fruitige en complexe karakter die deze capsule rijk is.

Caffè Venezia is een licht-sterke lungo (sterkte cijfer 7) die erg lekker smaakt om ‘gewoon’ als lungo te drinken. Dat gezegd hebbende leent deze capsule zich daarnaast ook erg goed als basis van een stevige cappuccino.

Direct naar de: Caffè Venezia pagina van Nespresso


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.