KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso Variations 2014 Limited Edition

nespresso-variation-2014

Traditie getrouw introduceert Nespresso in deze periode van het jaar drie tijdelijke variations. Een traditie die voor ons gelijk staat met het begin van de 'feest' periode. Zoals wij ieder jaar toeleven naar de kerstdagen, zo kijken wij (stiekem) ook altijd een beetje uit naar de speciale koffie's die worden aangeboden in de maanden ervoor. Bij starbucks is dat onder anderen de speculoos, bij Nespresos de variatons. 
Voor de 2014 Nespresso variations heeft Nespresso desserts als thema gekozen - en hebben Nespresso fans mee mogen beslissen welke cupjes de spreekwoordelijke toetjes van het jaar zijn geworden. 

 Nespresso Variations 2014 Limited Edition

Nespresso Fans van over de hele wereld hebben via Facebook de mogelijkheid gekregen om een keuze te maken uit een selectie van vijf op desserts gebasseerde varianten. De varianten Berry Cupcacke en Lemon Pie hebben de eindstrijd helaas niet gehaald. De varianten met de meeste stemmen zijn daardoor  "Aplle Crumble" , "Chocolate Mint"  en "Hazelnut Dessert" geworden.

blockheadericonOpvallend feitje is dat Hazulnut Dessert de stijd is ingegaan onder de naam Hazelnut Cookie, en in alle promotie is voorzien van èèn * om aan te geven dat het alleen om Hazelnoot smaak gaat.

 

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 

Apple Crumble

Variation-Apple-Crumble

 

 6

De smaak van versgebakken appelkruimel taart

Een harmonie tussen aroma's van appel en biscuit versterkt de geroosterde tonen van de Livanto Grand Cru, en doet denken aan versgebakken appelkruimeltaart.

Traditioneel genieten volgens Nespresso.

€  0.42                 

Apple Crumble Bestellen

Alternatieve nespresso cups 

Chocolate Mint

Variation-Chocolate-Mint

 

De smaak van gebalanceerde pure chocolade en frisse munt

De variation Chocolate Mint is een bijzondere combinatie van geroosterde tonen afkomstig van de Livanto Grand Cru met aroma's van donkere chocolade en verse munt:

Volgens Nespresso is deze variant een must-have voor de fijnproever.

€  0.42                 

Chocolate Mint Bestellen

Alternatieve nespresso cups 

 

Hazelnut Dessert

Variation-Hazelnut-Dessert

 

 

De smaak van versgebakken zandkoekjes

Gebalanceerd, karamel en hazelnootaroma dat doet denken aan versgebakken zandkoekjes. De hazelnootaroma's zijn gecombineerd met de zoete karameltonen van de Livanto Grand Cru.

De Hazelnut Dessert belooft herinneringen op te roepen van zelfgebakken zandkoekjes. 

 

 €  0.42                 

Hazelnut Dessert Bestellen

Alternatieve nespresso cups 

 

Deel uw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw ervaringen. 
Wij hopen daarom dan ook dat u uw mening met ons zou willen delen en nodigen u graag uit hieronder uw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

KokenKoken