Nespresso

Nespresso: Limited Edition Selection Vintage 2014

Nespresso Vintage

Traditie getrouw brengt Nespresso ieder jaar een aantal speciale limited edition Nespresso capsules uit. Nu, aan het begin van 2017 is deze eer toebedeeld aan de “Nespresso Selection Vintage 2014” capsules, welke vanaf nu beperkt beperkt verkrijgbaar zijn in de Nederlandse Nespresso boutiques en in de Nespresso webwinkel.

De limited Edition Nespresso Selection Vintage 2014 is het resultaat van zorgvuldige aandacht en expertise. Door de bonen ambachtelijk onder gecontroleerde omstandigheden te laten rijpen ontstaat er een nieuw, fluweelzacht aromaprofiel.


De Nespresso experts hebben de meest veelbelovende Arabica bonen uit de weelderige Colombiaanse Hooglanden geselecteerd. De groene koffiebonen zijn vervolgens onder gecontroleerde omstandigheden opgeslagen, waardoor er een nieuwe uitzonderlijke smaakbelevenis ontstond.

Oorsprong Nespresso Selection Vintage 2014

Niet iedere koffie heeft het privilege om volledig te rijpen en niet alle koffiesoorten zijn geschikt voor langere rijping. De Nespresso experts hebben de meest veelbelovende Arabica bonen uit de weelderige Colombiaanse Hooglanden geselecteerd. De groene koffiebonen zijn vervolgens onder gecontroleerde omstandigheden opgeslagen, waardoor er een nieuwe uitzonderlijke smaakbelevenis ontstond.

Branden

Om alle aroma’s van de koffiebonen tot hun recht te laten komen, hebben de Nespresso experts de split-roasting techniek toegepast. Een deel van de bonen worden licht gebrand om de specifieke elegante aroma´s te beschermen en het overige deel wordt donker gebrand om de rijke smaak en textuur te verbeteren.

Aromatisch profiel Selection Vintage 2014

Een complex aromatisch profiel van elegante houttonen en zachte fruitaccenten, evenals een soepele, fluweelzachte textuur. Drink deze koffie als espresso (40 ml) of in een REVEAL glas voor een uitzonderlijke koffiebeleving.


NESPRESSO SELECTION VINTAGE 2014

Nespresso Selection Vintage 2014

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Elegante houttonen en zachte fruitaccenten.”

SELECTION VINTAGE 2014 Heeft een complex aromatisch profiel van elegante houttonen en zachte fruitaccenten, evenals een soepele, fluweelzachte textuur.

Leverbaar: Niet langer verkrijgbaar.

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.