Nespresso

Nespresso: Limited Edition Tribute to Milano & Palermo

Nespresso Milaan

Ieder jaar creëert Nespresso een aantal Limited Edition koffie capsules die een volgens Nespresso garant zouden staan voor ‘een gevoel van verbazing en vreugde’. Deze tijdelijke varianten zijn gecreëerd met als doel ‘de meest veeleisende koffieliefhebbers van de wereld een nieuwe zintuiglijk genoegen te laten ervaren’.

Dit jaar lanceert Nespresso onder deze noemer de varianten Tribute to Milano en Tribute to Palermo, waarmee zij een ode brengen aan de diversiteit en rijkdom van de Italiaanse koffiecultuur.


“Na de introductie van onze Limited Edition Grands Crus Trieste en Napoli in 2013, wilden we ons eerbetoon aan Italië voortzetten door Grands Crus te creëren die doen denken aan de unieke cultuur van Milaan en Palermo. Tribute to Milano is onze interpretatie van de drukte van het elegante en levendige Milaan. Tribute to Palermo is een krachtige en intense ristretto met een volle body. We hebben ons laten inspireren door de aroma’s van de Siciliaanse markten vol kleurrijke kruiden, zodat de aroma’s van cacao en pittige peper het gevoel oproepen van de plaatselijke bevolking op de markt”, – Karsten Ranitzsch Hoofd Koffie Nespresso.


NESPRESSO MILANO

Nespresso Milano

Sterktegraad: 9

Omschrijving:

Elegant en zeer aromatisch

Een aromatische ristrettomelange van Arabica-variëteiten uit Zuid- en Centraal-Amerika, die worden versterkt met gewassen Robusta uit Guatemala. Het resultaat is een gebalanceerde koffie met fruitachtige tonen en zoete graanaccenten. Intensiteit 9.

Leverbaar: Bestel op Nespresso.nl

NESPRESSO PALMERO

Nespresso Palermo

Sterktegraad: 11

Omschrijving:

Rijk en kruidig

Deze krachtige, bittere melange van Afrikaanse Arabica- en Robusta-variëteiten wordt intens gebrand, om aroma’s van cacao en pittige peper te onthullen. Deze ristretto heeft een volle body en een zijdezachte textuur. Intensiteit 11.

Leverbaar: Bestel op Nespresso.nl

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.