Nespresso

Limited Edition: World Explorations Miami

Doormiddel van de World Explorations koffiecapsules nodigt Nespresso koffieliefhebbers uit om de verschillende manieren te ervaren waarop mensen overal ter wereld van hun koffie genieten. Middels het ‘vaste’ assortiment kunnen koffieliefhebbers kennis maken met de rijke koffiecultuur van; Parijs, Rio de Janeiro, Istanbul, Buenos Aires, Shangai, Vienna, Tokyo, Stockholm en Cape Town.

En nu, voor een korte periode, nodigt Nespresso koffieliefhebbers uit om ook kennis te maken met de levendige en krachtige koffiecultuur van Miami.


Nespresso Miama: Intens en gedurfd

De limited-edition World Explorations Miami Espresso is een gedurfde melange van Arabica- en Robusta-koffiesoorten. De intense branding van de Latijns-Amerikaanse en Caribische koffies plaatsen een donkere crema als kroon op tonen van graan, peper en tabaksbladeren. De smaak van deze limited edition capsule komt het best tot zijn recht als 40 ml Ristretto of als Espresso (met of zonder melk).

Door het karakter van intens geroosterd graan en hout, proef je aroma’s van peper en tabaksbalderen die zich onder de volle, donkere crema van deze espresso verschuilen.

De Miami Espresso weerspiegelt de verleidelijk aromatische cafecito (kleine koffie) welke aan de lokale bevolking wordt geserveerd met heerlijke kleine hapjes uit de ventanitas (kleine patrijspoorten) van de overvloedige Cubaanse coffeeshops die te vinden zijn in de levendige en bruisende straten van Miami.

NESPRESSO MIAMI
Nespresso Cups Miami

Sterktegraad: 9

Omschrijving:

“Levendig en krachtig”

Vele culturele invloeden hebben Miami gevormd tot een mengelmoes van tradities, waar samen koffiedrinken een manier is om het leven te vieren. World Explorations Miami Espresso is de belichaming van de Latijns-Amerikaanse koffie-invloeden: levendig en krachtig.

De intense branding van de Latijns-Amerikaanse en Caribische koffies plaatsen een donkere crema als kroon op tonen van graan, peper en tabaksbladeren.

Prijs: €  0.52


Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.